Доставчикът на машини за полиграфията AUTOPRINT навлиза в България

2134
Доставчикът на машини за полиграфията AUTOPRINT навлиза в България

Индийската компания AUTOPRINT навлиза на българския пазар чрез новооткритото си представителство в страната, което ще отговаря и за съседните на България страни – Гърция, Румъния, Сърбия и Македония.

AUTOPRINT машини с компактен размер

 

Освен машини с компактен размер за листов офсетов печат, портфолиото включва още довършителни машини за лакиране, щанцоване, перфориране и биговане. Най-новите разработки са в сферите на дигиталния мастиленоструен печат и инспекция на качеството на отпечатаната продукция. От 2002 година проектирането и производството на цялата продуктова линия е сертифицирано по ISO 9001-2000 от TUV Suddeutschland AG.

Към настоящия момент в България вече има инсталирана машина на AUTOPRINT в Бургас, а до края на годината ще бъдат пуснати в експлоатация още три, за които има финализирани поръчки. Освен цялата дейност по обслужване на продажбите, в близко бъдеще българското представителство ще осигури на своите настоящи и бъдещи партньори и цялостна техническа поддръжка на инсталираните машини.

Видео представяне на мини модела за листов офсетов печат Dion 450+ (с 4 секции):За своята 25-годишна история броят на пуснатите в експлоатация машините на AUTOPRINT по света възлиза на над 10000 броя в над 56 страни, включително САЩ, Великобритания, Италия, Австралия, Япония и Русия. Комбинирайки високо качество, иновации и достъпна цена те са отличен избор за печатниците, произвеждащи опаковки, етикети и други луксозни печатни продукти.

За повече информация:
AUTOPRINT
Фирмата е официален представител на AUTOPRINT (Индия) за българския пазар. В портфолиото попадат машини за листов офсетов печат, лакиране, щанцоване, перфориране, биговане и други.

Бургас
жк. Петко Р. Славейков, блок 159, ателие 1
Тел.: 0876 958 033
www.autoprint.net

лого на Аутопринт

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/