До края на месеца можете да се включите в кампанията на Cyclus!

1565
До края на месеца можете да се включите в кампанията на Cyclus!
Spread the love

Поръчайте безплатно тефтерче Cyclus и помогнете на едно дете от Мадагаскар да получи образование за една година.

Arjowiggins е партньор на кампанията и подкрепя образованието в Африка като част от ребрандирането на марката си Cyclus.

 

дете от Мадагаскар

Arjowiggins Graphic, водещ производител на хартия, опазваща околната среда, днес разкрива нов имидж и усещане за своята марка Cyclus чрез кампания, която подкрепя достъпа до образование за деца във Вонтоворона, Мадагаскар.

Това е една от най-големите кампании на Cyclus до този момент и първото ново лого от стартирането на марката през 1990 година. Разпратихме 56950 листовки за кампанията, които водят до новия сайт на Cyclus.

Детското образование е друга цел на тази кампания на Arjowiggins Graphic. За всеки клиент, който поръчва безплатно тефтерче Cyclus ще помогне на едно дете от Vontovorana SOS Детски селища Мадагаскар да получи безплатно образование за една година.*

Ангела Де Ворчик, Оперативен маркетинг мениджър в Arjowiggins Graphic коментира: „Като вдъхновение от декларация, изготвена от Нелсън Мандела, който е казал:“ „Образованието е най-силното оръжие, което можеш да използваш, за да промениш света“, ние искахме да се създадем кампания, която да подкрепи образованието на детето. Всеки път, когато наш клиент поръча тефтерче, ще подпомага достъпа до образование в Мадагаскар и ще направи положителен принос за бъдещето на едно дете. Ние сме щастливи да продължим нашето дългогодишно партньорство с SOS Детски селища за тази кампания и така да повишим осведомеността за великото дело на благотворителната организация. „

Използвахме CyclusOffset 140гр/м2 за оригамата – солничка, 90 гр/м2 за плика, Cyclus Print 250гр/м2 за писмото, а за тефтерчето комбинация от Cyclus Print 350 гр/м2 и CyclusOffset 90 гр/м2. Така всички инструменти за комуникация са произведени от 100% обезмастилена пулпа и демонстрира уникалния естествен нюанс и структура, които могат да бъдат постигнати от рециклирана отпадъчна хартия.

И двете хартии са 100% рециклирани, FSC ®, Recycled сертифицирани. Cyclus Offset е офсетова хартия, естествено бяла хартия, докато Cyclus Print е двустранно-хромова хартия, подходяща за пълноцветен и черно-бял печат. Cyclus Print може да се използва за разпечатки с много текст и снимки с високо качество. Прочетете повече за Cyclus.

Клиентите имат възможност да използват Eco Calculator Arjowiggins Graphic , с който да излъчат свои собствени изчисления в полза за околната среда (EBS), което е един чудесен начин да се убедите в необходимостта от използване на рециклирана хартия. EBS разкрива спестяванията на отпадък, парникови газове, литра вода, енергия и дървесина и са пригодени за специфични тиражи.

Изчислете за вашия следващ печатен материал.
Можете да гледате видеото как точно да се използвате Екокалкулатора:

* Arjowiggins Graphic се задължава да осигури образование за една година на 500 деца във Вонтоворона SOS Детски Селища.

Източник: Анталис

Биографична информация