Евроинкс ООД е единствен дистрибутор на продуктите на EPTANOVA

1826
Евроинкс ООД е единствен дистрибутор на продуктите на EPTANOVA

От 1 януари 2017г. Евроинкс ООД остава единствен дистрибутор за България на продуктите на EPTANOVA отнасящи се за всички печатни технологии.

EPTANOVA евроинкс

EPTANOVA обхваща следните продуктови групи:

  • EPTAINKS продукти за сито и тампонен печат известни под търговските наименования Argon Manukian, Visprox и KFG
  • EPTAINKS digital – сублимационни, солвентни, екосолвентни и UV мастила за дигитален печат под известното търговското наименование VEROJET.
  • EPTACOATS можете да получите от Евроинкс информация за продуктите свързани с иновативни решения относно технологиите с покрития за различни индустриални сектори, чрез известните търговски марки Raiver и Marinline.
  • EPTATECH – широка гама продукти и услуги подкрепящи най-иновативните процеси под търговското наименование Itacanova.

Повече информация може да откриете на сайта на EPTANOVA  www.eptanova.com или на www.euroinks.net

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.