Европапир България със специална кампания за хартията Color Copy

774
Европапир България със специална кампания за хартията Color Copy
Spread the love

Поводът е 30 годишнината на хартията.

Европапир България ЕООД със съдействието на Монди организира кампания по случай отбелязване на 30 годишнина от създаването на марката Color Copy.

Тя ще протече под надслов «Моментите които имат значение – всеки път».

 

 

Всеки клиент, който в периода 01.04-31.05.19г. закупи повече от 500кг. Color Copy, ще получи подърък – Дигитална камера – Fujifilm Instax mini.

 

 

Количеството от 500 кг. се изчислява на база общите покупки на даден клиент през Април и Май! За повече информация се обърнете към Вашия търговец в Европапир

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър