Европапир и Лукспак на Pack Expo, Букурещ

1287
Европапир и Лукспак на Pack Expo, Букурещ

От 16-ти до 19-ти май тази година, в Букурещ се проведе традиционното изложение за опаковки и опаковъчни решения в Букурещ, Румъния.

 

Европапир България, Европапир Румъния и Лукспак взеха участие със щанд на изложението. На него бяха представени опаковки от дизайнерския сегмент на Европапир, изработени от Лукспак.

Основните колекции хартии и картони, които бяха използвани са: Crush, Remake и Glamour на Favini, Италия; Color Style Smooth от James Cropper, Великобритания и Gmund Urban и Gmund Leather на Gmund, Германия.

 

Част от представените колекции ще бъдат включени за първи път в дизайн каталога на Европапир, който ще излезе от производство през месец юни тази година.

Всеки, който иска да се сдобие с него, може да поръча през своя търговец в Европапир България.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.