Европапир предлага богато портфолио от дизайнерските хартии

3449
Европапир предлага богато портфолио от дизайнерските хартии

Един от най-големите търговци на едро на хартия и опаковки допълва гамата си от продукти и услуги спрямо нуждите на клиентите си. Затова и разширението на портфолиото е в посока дизайнерски хартии и хигиенни материали. 

В портфолиото си за дизайнери Европапир включва както луксозни хартии и картони за креативни дизайнерски проекти, така и PVC материали с богато приложение в рекламната графика. 

 

 

При основаването на Европапир главен фокус е бил върху копирната хартия, впоследствие се развива в доставчик на хартии за печат, включително висококачествена хартия за чертежи и опаковки, което прави компанията предпочитан партньор за печатници и конвертиращи компании. Следвайки нуждите на клиентите си Европапир заема челни позиции в сегмента на продажбата на хартия и опаковки в много държави.

 

Разбира се, акцентът все още е върху основната дейност  – търговия с хартия и опаковки, като в същото време Европапир разширява портфолиото си с продукти и услуги, за да предложи максимално богата продуктова гама.

В зависимост от местните условия, този процес на диверсификация е фокусиран върху материали за визуалната комуникация и хигиенните продукти като целта е отново, и в тези сектори, компанията да бъде най-предпочитан доставчик за нашите клиенти.

Тази година Европапир представи и новата корпоративна идентичност – ново лого и ново послание. 

Новата визуална идентичност е пряко обвързана с разширяването на продуктовата гама на компанията – пъстроцветният шестоъгълник и мотото „ПРЕДИ ВСИЧКО ЕВРОПАПИР“ изразяват многообразието на продукти, големия избор на специализирани услуги, достъпни за индивидуални клиенти и заявката компанията да бъде ориентирана към клиентите в най-висока степен.

Факти за Европапир:

– компанията е основана в Австрия през 1971 г.
– за 45 години – най-големият търговец на едро с хартия и опаковки в ЦИЕ и ОНД
– притежава 16 оперативни компании в 13 страни.
– консултира и обслужва над 25,000 клиента.
– започва с продажбата на копирна хартия и през годините допълва портфолиото си с хартии за полиграфията (печат и опаковки), дизайнерски хартии и хигиенни материали

 

За контакти в България:
телефон.: +359 2 961 98 98
office@europapier.bg 
www.europapier.bg

Профил на Европапир в каталога Полиграфия Инфо.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.