Европапир събраха над 200 дизайнери на събитие

785
Европапир събраха над 200 дизайнери на събитие

Европапир България, съвместно с inkpression™, FourPlus, Marka Collective и Max Pirsky организираха първото по рода си събитие за дизайн и печат на 12 юни в Генератор.

 

Домакините се фокусираха върху брандинга, дизайна и различни ефектни печатни техники. Бяха показани  дизайн хартиите на Европапир, оживели в няколко тематични проекта.

 

Освен собствени проекти на inkpression™ и Европапир бяха показани и специално създадените за случая продукти от три известни имена в българския дизайн – студията FourPlus и Marka Collective, както и дизайнера Макс Пирски. Те споделиха за своите работни процеси, както и за възможностите и условията при работата с подходящите партньори – печатници и доставчици.

 

 

Събитието завърши с възможност за гостите да персонализират предварително подготвени за тях бележници. 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.