Еко хартии от Папирус

2117

На презентация, състояла се на 27.03.2008 в хотел „Анел“, фирма Папирус представи нов асортимент от богатото си портфолио – еко хартии произведени от световния лидер в областта, датската компания Dalum Papir.

Лекторите в лицето на Регионалния мениджър за Централна и Източна Европа – Andres Frenkel както и Търговския Директор на датската компания – Jurgen Mueller, разясниха на аудиторията детайли от производствените процеси за добиването на висококачествени хартии за полиграфическия бранш от 100% рециклирани суровини.

Характерното за тези хартии е, че не само суровината за тяхното производство е рециклирана, но и целият процес се осъществява според строги еко стандарти. Производственият цикъл е напълно затворен, като при производството не се изхвърля ниакъв отпадък.

Еко хартиите, произведени от Dalum Papir, са предпочитани от водещи компани в Европа. Те са носители на най-престижните еко сертификати – Blue Angel, Nordic Swan, European Flower, NAPM. Финалната част от презентацията беше направена от Управителя на Папирус – Константин Мойсеев, който сподели виждания относно реализирането на тези уникални продукти на българския пазар, като бе засегната финансовата част, както и въпроса за складовите наличности в България.

 За Папирус.

Изтoчник: prepressbg.com

Интернет портал за печатни технологии.