ЕКСПОПРИНТ & ПАК – ВСИЧКО ЗА ПОЛИГРАФИЯТА, ИЗДАТЕЛСКАТА ДЕЙНОСТ И ОПАКОВКИТЕ

2082
ЕКСПОПРИНТ & ПАК – ВСИЧКО ЗА ПОЛИГРАФИЯТА, ИЗДАТЕЛСКАТА ДЕЙНОСТ И  ОПАКОВКИТЕ

В дните от 31 октомври до 3 ноември т.г за 7-ми път Интер Експо и Конгресен Център – София ще бъде домакин на международното специализирано изложение ЕКСПОПРИНТ & ПАК. Водещи български фирми и чуждестранни участници ще представят новостите в областта на печатната комуникация.

ЕКСПОПРИНТ & ПАК е структурирано в няколко тематични групи:
  • Полиграфически материали, консумативи и услуги
  • Предпечат, фототехника, софтуер, принтери и плотери
  • Опаковъчни машини и оборудване
  • Визуални комуникации
    Изложбата се превърна в утвърден бизнес форум, на който се представят продукти и услуги, насърчаващи потребителите да печелят от комбинирането на качество и цена.
    ЕКСПОПРИНТ & ПАК ще покаже широка гама продукти, създадени с нови машини и технологии. Сред експонатите ще бъдат уникални принтери за печат върху метал, които позволяват печат върху заоблени повърхности за  изработка на снимки върху злато, сребро, месинг, алуминий и пластмаса. Място имат високотехнологични машини за цифров или за  широкоформатен дигитален печат.
    Професионалистите от бранша могат да научат повече за съвременните системи за ink-jet печат, както и за най-новата технология на печат Intelligent Interweaving, при която мастилото се нанася “на вълнички”. Ще бъде демонстрирано ново оборудване в областта на облагородяването на печатната продукция, водещо до по-широка гама от печатни услуги. Голямо е разнообразието от UV мастила, тонери,  лакове и съхнещи мастила за флексо- и ситопечат. 
Ще бъде представен пулт за направата на твърди корици, за подвързване на книжни тела, кутии за CD/DVD, за биговане и щанцоване на печатни материали, което води до намаляване на брака и по-лесно рязане. Предлага се цялостна концепция за високоскоростно ламиниране с напълно автоматичен ламинатор и решения за редица довършителни операции, включително за защита на печатни и графични изделия.
    Паралелно  с изложбата в дните от 31 октомври до 3 ноември в зала 4 на Интер Експо и Конгресен Център ще бъде представена ИЗЛОЖБА ПЛАКАТ МЕЖДУНАРОДНО ЖУРИ 1995,1998, 2001, 2004, 2007 на 5-ото издание на международното триенале на сценичния плакат – София.

Източник: ЕкспоПринт & Пак

Интернет портал за печатни технологии.