ЕКСПОПРИНТ & ПАК – ВСИЧКО ЗА ПОЛИГРАФСКАТА ИНДУСТРИЯ

1619
ЕКСПОПРИНТ & ПАК – ВСИЧКО ЗА ПОЛИГРАФСКАТА ИНДУСТРИЯ

В дните от 31 октомври до 3 ноември т.г за 7-ми път в Интер Експо и Конгресен Център – София ще се проведе международното специализирано изложение ЕКСПОПРИНТ & ПАК, които ще отвори отново врати за професионалисти, производители, търговци и учащи се.

Ще бъдат демонстрирани модерни машини за сито и тампонен печат, машини за колонабиране, както и текстилни карусели. Професионалистите от бранша ще представят едностранно и двустранно пигментно покрити целулозни картони за ролен и листов офсетов печат. Богата е гамата от фолио за топъл и студен печат  за полиграфическата, текстилната, мебелната промишленост.
Ще бъде показана широкоформатна  машина  ROLAND за 6-цветен печат с висока производителност и система за непрекъснат печат, която използва пиезо инк-джет технология.
Ще бъде презентиран новият лидер в професионалния цветен печат KONICA MINOLTA BIZHUB PRO C6500.   
Интересни са машините за двустранен печат PIT BP SERIES, които съчетават технологията за дъговиден печат с технология за подаване чрез транспортна лента, с което е възможно едновременно печатане от двете страни.
Голямо е разнообразието от  UV мастила, тонери,  лакове и съхнещи мастила за флексо- и ситопечат.  Ще бъдат показани български разработки на солнтветни мастила за широкоформатен дигитален печат. Сред експонатите e ново водно базирано мастило, което дава възможност за печат със сита с голям брой нишки, без да е необходимо сушене.   
Ще бъдат демонстрирани и доста нововъдения при опаковките – микропефориран BOPP за опаковане на продукти, които  могат да дишат  с цел избягването на конденз. BOPET биориентиран полиестер, който притежава високи бариерни свойства, способства за увеличаване на срока на годност на продуктите.  
Ще бъдат представени цялостни решения за визуална комуникация на  търговски обекти, за довършителна обработка и защита на печатни и графични изделия.  
    Паралелно  с изложбата в дните от 31 октомври до 3 ноември в зала 4 на Интер Експо и Конгресен Център ще бъде представена ИЗЛОЖБА ПЛАКАТ МЕЖДУНАРОДНО ЖУРИ 1995,1998, 2001, 2004, 2007 на Международното триенале на сценичния плакат – София.

Източник: ЕКСПОПРИНТ & ПАК

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.