ЕнгВю Системс ви кани на семинар по време на COPIS

1553
ЕнгВю Системс ви кани на семинар по време на COPIS
Spread the love

Семинар Smart Drafting подход при проектиране на опаковки и рекламни стелажи с EngView Package & Display Designer Suite.

 

ЕнгВю Системс има удоволствието да ви покани на изложението за печатни и рекламни комуникации COPI’S, което ще се проведе от 5-ти до 7-ми октомври 2016 г. Като част от своето участие, ЕнгВю Системс организира семинар на тема:

Smart Drafting подход при проектиране на опаковки и рекламни стелажи с EngView Package & Display Designer Suite

Компанията ще демонстрира своята параметрична система за структурен дизайн на опаковки и дисплеи във версии за MacOS и Windows.

 

Семинарът ще се проведе на 6-ти октомври от 11:00 ч. в изложбена зала 4 от Интер Експо Център.

 

Програма:
11:00 – 11:10 – Откриване на семинара от Георги Маринов, изпълнителен директор на ЕнгВю Системс

11:10 – 11:50 – EngView Package & Display Designer Suite за MacOS и Windows. Презентатор: Владимир Димитров, мениджър по продажбите в ЕнгВю Системс.

11:50 – 12:00 – Кафе пауза

12:00 – 13:00 – Smart Drafting подход при проектиране на опаковки и дисплеи – демонстрация на използването на библиотеки с готови параметрични компоненти. Презентатор: Ваня Гешева, мениджър екип „Структурен дизайн“ в ЕнгВю Системс.

 

За да се регистрирате за семинара, моля попълнете формата на https://www.engview.com/en/eventregistration/

 

 

ЕнгВю Системс е българска софтуерна компания, специализирана в разработката на CAD/CAM системи за производството на опаковки и дисплеи.

Водещият продукт на компанията –  EngView Package & Display Designer Suite е 2D и 3D програма, разработена да улесни процеса на конструиране, дизайн и производство на опаковки и дисплеи. Освен класическия метод на чертане, системата дава възможност за създаване на опаковки и рекламни стелажи с помощта на готови параметрични компоненти. Предимствата, с които продуктът печели вниманието и доверието на потребителите, са леснотата на използване и широките възможности за редактиране и моделиране на структурите.

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър