ЕнгВю Системс ви кани на семинар по време на COPIS

1720
ЕнгВю Системс ви кани на семинар по време на COPIS

Семинар Smart Drafting подход при проектиране на опаковки и рекламни стелажи с EngView Package & Display Designer Suite.

 

ЕнгВю Системс има удоволствието да ви покани на изложението за печатни и рекламни комуникации COPI’S, което ще се проведе от 5-ти до 7-ми октомври 2016 г. Като част от своето участие, ЕнгВю Системс организира семинар на тема:

Smart Drafting подход при проектиране на опаковки и рекламни стелажи с EngView Package & Display Designer Suite

Компанията ще демонстрира своята параметрична система за структурен дизайн на опаковки и дисплеи във версии за MacOS и Windows.

 

Семинарът ще се проведе на 6-ти октомври от 11:00 ч. в изложбена зала 4 от Интер Експо Център.

 

Програма:
11:00 – 11:10 – Откриване на семинара от Георги Маринов, изпълнителен директор на ЕнгВю Системс

11:10 – 11:50 – EngView Package & Display Designer Suite за MacOS и Windows. Презентатор: Владимир Димитров, мениджър по продажбите в ЕнгВю Системс.

11:50 – 12:00 – Кафе пауза

12:00 – 13:00 – Smart Drafting подход при проектиране на опаковки и дисплеи – демонстрация на използването на библиотеки с готови параметрични компоненти. Презентатор: Ваня Гешева, мениджър екип „Структурен дизайн“ в ЕнгВю Системс.

 

За да се регистрирате за семинара, моля попълнете формата на https://www.engview.com/en/eventregistration/

 

 

ЕнгВю Системс е българска софтуерна компания, специализирана в разработката на CAD/CAM системи за производството на опаковки и дисплеи.

Водещият продукт на компанията –  EngView Package & Display Designer Suite е 2D и 3D програма, разработена да улесни процеса на конструиране, дизайн и производство на опаковки и дисплеи. Освен класическия метод на чертане, системата дава възможност за създаване на опаковки и рекламни стелажи с помощта на готови параметрични компоненти. Предимствата, с които продуктът печели вниманието и доверието на потребителите, са леснотата на използване и широките възможности за редактиране и моделиране на структурите.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.