Забранено за работодатели

2370
Забранено за работодатели

Покана за съботна закуска на 10 декември от 11:00 часа с всички, които търсят нови предизвикателства през следващата година.

Екипът на Dotbrain.eu имаме удоволствието да поканим всички, за които предпечатът и печатът са страст, ежедневна работа и безсънни нощи.

 

Ако търсите начин как да напреднете в кариерата, да научите нови неща и да подобрите професионалните си умения, заповядайте на нашата съботна закуска на 10 декември от 11:00 часа в любимото ни заведение Плюс това. Срещата е само за тесен кръг хора, потвърдили присъствието си по имейл.

 

Защо да дойдете на тази закуска – ще ви разкажем какво се случва на пазара на труда в печата и рекламното производство – за условията на работа, заплатите за различните длъжности, какво се търси и предлага в момента, кои са най-търсените и ценени служители в бранша.

 

Имате ли планове за кариерата си през 2017 – Ще ви запознаем с най-новата ни страст – професионалните курсове на Dotbrain.eu, които започват от януари 2017. Те са за всички работещи или търсещи работа хора, които искат да напреднат в професията като повишат нивото на знанията и уменията си. И най-важното – съобразени са изцяло с нуждите на пазара – ще ви научим само на важните неща, които работодатели търсят и ценят. Започваме с курсове за хора, които вече работят и търсят нови и по-специфични знания.

 

Ако търсите работа – ще ви разкажем за най-добрите отворени работни места в бранша, които няма да срещнете в обявите. Ще ви помогнем да установите контакт с работодатели, които не са обявили официално свободни работни места, но с удоволствие биха приели кандидатурата на кадри, които имат определени професионални качества и умения.

 

Каква е срещата и как ще протече – Срещата ще се случи в изцяло неформална среда на приятното и артистично място Плюс това – разговори на чаша кафе (коктейл или бира), топли закуски (вкусни кроасани, солени кишове и сладки капкейкове) и тиха и приятна музика.

 

Срещата е забранена за работодатели!

Искаме нашите гости да са спокойни и да споделят своя опит и планове за кариерно развитие, независимо дали търсят нови предизвикателства в работата или искат да подобрят квалификацията си и да напреднат в професионално през следващата година.

 

Започваме в 11:00.

Единственото, което се иска от Вас е да потвърдите присъствието си на имейл: office@dotbrain.eu и да дойдете навреме. Местата са ограничени.

 

Адрес: ул. „Марин Дринов“ 30

намира се между улиците „Оборище“ и „Янко Сакъзов“

Ако идвате с автомобил, можете да паркирате в малките улички (зелена зона)

 

Организатор: Dotbrain.eu – първият профилиран кариерен сайт за подбор на персонал в печата и рекламното производство.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.