Започнахме подготовката на годишния печатен каталог Polygraphy Info 2014

1657

Тази година с по-голям тираж, добавени страници с полезна информация и нова подредба на рекламните страници и вложките!

Това е шестата година, в която издаваме единствения специализиран каталог на печатната индустрия – изпълнители и търговци на оборудване и консумативи.
Каталогът е най-точната и актуална база данни „Кой кой е на българския печатен пазар“. Събрахме на едно място над 1100 фирми – само производители и търговци, които могат да демонстрират възможностите си пред потенциални клиенти. Тази година ще добавим и много полезна информация освен базата данни с фирмите.

 

 

  • Тираж 750 копия – докато всички печатни издания свиват тиражите или преустановяват съществуването си, ние увеличихме тиража от 500 на 750 бройки, защото всяка година разширяваме и актуализираме аудиторията, до която разпространяваме каталога. Таргетираме базата данни с получатели, така че всяка бройка да достига само до хора, вземащи решения.
  • 500 бройки персонализиран тираж за: печатници, рекламни изпълнители, принт шопове, рекламни агенции, дизайн студия, уеб компании, организатори на събития, маркетинг и рекламни специалисти, мениджъри в рекламните отдели на най-големите компании, които са клиенти на печатния бранш – мобилни оператори, банки, дилъри на автомобили, ритейл сектор, молове, големи издатели, спортни клубове и центрове и т.н.
  • 250 бройки от тиража се продава в нашия online магазин – изпращаме всяко копие от каталога поименно, независимо дали е подарък или е закупено в онлайн магазина ни.

 

По какво се различи каталогът Polygraphy Info от всички останали каталози?

 

Чиста и точна база данни – всяка година екипът ни прозвънява всичките над 1 100 фирми, за да бъде информацията ни наистина точна и коректна.

Уникална категоризация на продукти и услуги – ние сме единствената фирма в печатния бранш, която изработи индекс, съгласуван с фирми от различните сфери на печатно производство, защото всяка дейност има своята специфика, а нашата работа е да я структурираме в удобен и лесен за ползване вид.

Каталогът е скъп, луксозен и ефектен – такъв, какъвто печатната индустрия заслужава. Печатът трябва да впечатлява и вдъхновява. Ние се грижим фирмите от бранша да се представят по най-ефектния начин пред потенциалните си клиенти. 

Място да покажете нови услуги или материали – разходите за изработката на рекламна вложка, която достига с каталога до хора, до които желаете, ще ви се изплатят многократно.

Първата корица всяка година е различна и специална – показва най-ефектните печатни техники, материали и хартии – лентикуляр, ефектни ламинати, лакове, PVC материали.

Периодичност – веднъж годишно – каталогът ще излезе от печат през март 2014. До края на тази година можете да заявите своето рекламно участие. За всяко издание изработваме специална първа корица, с която да покажем нова или нестандартна печатна технология или материал.

печатен каталог Polygraphy Info 2013

Чудесно, а сега какво?

1. Ако сте печатница, рекламен изпълнител или доставчик: до края на декемвири 2013 ще получите имейл с информация за безплатното ви представяне в списъка с фирми в каталога и кратко описание на дейността, която да потвърдите. В каталога не предлагаме информация за рекламни агенции без собствено производство. Ако сте рекламен производител, доставчик или печатница и не сте получили такъв имейл, моля свържете се с нас тук. Макар да познаваме почти всички фирми в бранша, възможно е да не ви познаваме.

2. Ако желаете да участвате като рекламодател в каталога, вижте рекламните позиции тук: about.polygraphy.info

3. Ако имате интересна услуга, технология или материали, които искате да покажете, свържете се с нас. Всяка година търсим най-ефектния начин за изработка на нашата първа корица. Гарантираме ви, че това, което покажете, няма да остане незабелязано и ще достигне точно до хората, които ви интересуват. Дали те ще станат ваши клиенти? Не знаем, ние ще ги запалим за идеята, а вие трябва да им продадете услугите си. Свържете се с нас и ни предизвикайте, ние ще свършим останалото.

4. Изборът до кого да достигне каталога е изцяло наш, съобразен с изискванията на рекламодателите и списъкът се актуализира прецизно всяка година. Всички останали желаещи да го имат, могат да го закупят онлайн.

печатен каталог Polygraphy Info 2014

Ако имате въпроси относно каталога за 2014 година, свържете се с нас.

Полиграфия инфо ООД
1574 София ул. Шипченски проход 63, производствен корпус, ет. 2
(в сградата на завод Електроника)

Мениджър маркетинг и продажби: Десислава Тодорова
E-mail: dessy.todorova@polygraphy.info
GSM: 0878 100 149

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.