Зарадвайте най-близкия си с персонализирана книга за влюбени

5212
Зарадвайте най-близкия си с персонализирана книга за влюбени

С наближаването на 14-ти февруари започва трескавото обмисляне на идеи за романтичен подарък-изненада към половинката. Дигиталният печат създава една нова възможност, от която се възползват трима ентусиасти.

Те разработват „Книга на любовта” – персонализиран дневник, изброяващ малките, често забравяни причините да обичаш някого.

 

персонализирана книга за влюбени

Идеята е толкова нестандартна, че е подходяща за най-различни поводи и все по-често измества познатите към момента най-използвани подаръци, които си разменят влюбените двойки. Причината – всеки има своя уникална любовна история.

Платформата е максимално опростена като потребителят избира корица и свое собствено заглавие. Създава герои, приличащи на самите влюбени от реалния живот и след това персонализира неограничен брой страници със своите причини, поради които обича своя партньор в живота.

 

персонализирана книга за влюбени

Изданието се предлага с меки и твърди корици и включва доставка по целия свят, а поводите за подобен подарък започват от Свети Валентин, но продължават с годишнини, сватби, религиозни празници, рождени дни и много други, и не се ограничават само до влюбени двойки, но и до роднини или приятели. Цената без доставка е 41 евро, но изненадата, която ще предизвика при получаване определено е безценна.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: lovebookonline.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/