Защо да кандидатствам за работа през dotbrain.eu

1510
Защо да кандидатствам за работа през dotbrain.eu

Десет причини да се възползвате от Dotbrain.eu ако търсите работа. Разгледайте и свободните позиции за работа в сайта от дата 09.09.2016

За кандидатите за работа. Няколко причини да използвате dotbrain.eu като посредник за намиране на работа:

1. Услугата е безплатна за кандидатите за работа.

2. Използването на посредник за намиране на работа ще ви гарантира допълнителна сигурност за подадената информация, особено когато работите в момента и не сте сигурни дали искате да смените работата си. Вашето CV ще достигне до работодателя само след вашето съгласие при нужната конфиденциалност.

3. Ще получите много по-подробна предварителна информация за длъжността, без да се налага да кандидатствате първо за нея.

4. Ако сте професионалист ще ви обърнем специално внимание. Бъдете сигурни в това, ние високо ценим хората със знания и сме в постоянен контакт със специалисти и знаем техните нужди.

5. Ако нямате професионален опит пак ще ви обърнем внимание. Ще получите насоки за бъдещо кариерно развитие, а и има доста свободни позиции за хора като вас.

6.  Като регистриран потребител и преминал тестове и интервю кандидат за работа, ще получавате информация първи, особено за множеството необявени свободни позиции, за които търсим кандидати първо сред потребителите на сайта.

7. Ние сами избираме с коя компания да работим и с коя не. По тази причина ще се постараем да ви предложим вакантно място, което да си заслужава и да е съобразено с вашите изисквания. Ние знаем, че кандидатите за работа също избират къде и с кого да работят!   

8. За разлика от от други сайтове или посредници за работа ние разбираме в детайли отговорността и спецификата на работата ви. Dotbrain.eu е част от медийната група на Полиграфия Инфо, чийто сайтове са насочени към печатната индустрия.

9. Ще ви предложим обучение ако имате нужда…. много скоро.

 

10. Имаме официален лиценз и сме регистриран посредник за работа в Агенция по заетостта под номер №1867

 


Очакваме ви на dotbrain.eu. Ето и малко статистика:

Фирми, които ни се довериха: 39
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 60
Преминали тестовете ни: 216
Регистрирани фирми: 198
Регистрирани потребители: 631


Акцент на предлаганите 34 свободни длъжности в Dotbrain.eu:

Оператор на дигитална машина HP Indigo
За длъжността могат да кандидатстват хора без опит или хора с опит като оператори на други дигитални или офсетови машини или специалисти предпечатна подготовка. Познания в предпечата са препоръчителни, но не са задължителни. Компанията предлага обучение.   

 

Оператор широкоформатни машини
Работата е на смени. Предимство е опит на подобна длъжност, но може да кандидатстват и хора без опит. Стартовото заплащане започва 1000 лв и може да е по-високо ако кандидатът има опит. Близо до работното място има спирка на метро.

 

Техник за поддръжка на печатни машини
Работата е на редовна смяна с ангажимент на кандидата да се отзовава при спешни случаи на аварии. Работата изисква отстраняване на на ел. неизправности, подмяна на електрически и електронни компоненти по печатни машини. Изисква се опит.

Консултант производствен печат
Основни изисквания за кандидата са да има няколко годишен опит в области като офсетов или дигитален печат, добри комуникативни умения и добро ниво на английски.  Позицията е в топ мултинационална компания оперираща на българския пазар. Препоръчвам я силно на кандидати търсещи развитие и перспективи за бъдещето си. Условия на работа – отлични. За проявилите интерес мога да споделя подробна информация за заплащане и условия на труд.

Специалист предпечат
Необходим е опит и длъжността не е подходяща за начинаещи или малко напреднали. Изисква се добро ниво на английски език в четенето и разбирането на инструкции за работа. Заплащането е едно от най-добрите за длъжността предлагано в момента на пазара.
 
Началник смяна на книговезки отдел
За длъжността е необходимо кандидатът да има опит в управлението на хора на такава или подобна позиция. Работата е на дневни смени по 8 часа.

Щанцьор
Необходим е човек с опит в работата с плоски щанци. Длъжността е за София.
   
Всички актуални обявени 34 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.

Ако по някаква причина сте стигнали до тази част на текста и не сте кандидат за работа , а работодател, вижте как можем да сме ви полезни тук: https://www.dotbrain.eu/bg/job-seekers

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.