За пета поредна година започваме подготовката на годишния печатен каталог Polygraphy Info.

1306

Както всяка година започваме с актуализацията на базата данни и проверка на данните на фирмите, които вписваме в единствения браншови печатен каталог Polygraphy Info 2013.

За пета поредна година започваме подготовката на годишния печатен каталог Polygraphy Info.

Както всяка година започваме с актуализацията на базата данни и проверка на данните на фирмите, които вписваме в единствения браншови печатен каталог Polygraphy Info 2013.

Преди пет години екипът ни се зае с поддържането и актуализацията на информацията за всички фирми в печатната ни индустрия.
Веднъж годишно, обикновено през декември прозвъняваме колегите от бранша, за да уточним местоположението им, услугите и продуктите, които предлагат и оборудването, което имат.

печатно издание polygraphy info 2012

В каталога участват над 1000 фирми – печатници /офсетов, дигитален, широкоформатен и ситопечат/, доставчици на печатно оборудване, консумативи и софтуер.
Изданието включва само производители и доставчици, които са се включили в електронното издание.

В него не са включени рекламните агенции, които не притежават каквото и да е производство.

Започнахме с изпращането на мейлинг, чрез който фирмите сами да актуализират информацията си. На втория етап правим прозвъняване.

Очаквайте скоро да получите имейл или обаждане по телефона ако фирмата ви е предвидена да бъде включена в печатното издание.

Всичко за печатното издание можете да видите в уеб сайта на проекта www.polygraphy.info/2013.

За повече информация се обърнете към Десислава Тодорова.
тел.: 0878 100 149
e-mail: dessy.todorova@polygraphy.info

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.