„Зелена” линия в рекламата

1870
„Зелена” линия в рекламата

От началото на 2009 година ИВЕЛстилМ стартира новата си продуктова линия GreenLine.

Тя обхваща печатни материали, рекламни подаръци, промоционални продукти и дисплеи, изработени от рециклирани и биоразградими материали: хартия, пластмаса, текстил, кожа, алуминий. Печатните продукти се изработват в собствената печатна база на фирмата, а рекламните подаръци и дисплеи са директен внос от европейски фирми – производители и търговци. Сред голямото разнообразие от артикули могат да се намерят моливи, химикалки и офис пособия от рециклирана пластмаса; бележници от рециклирана или FSC сертифицирана хартия и корици от регенерирана кожа; чанти и друг текстил със сертификат FairTrade; специални селекции живи растения, подходящи за рекламен подарък; калкулатори, часовници и фенери, работещи със слънчева енергия, механични или ползващи за енергия вода; стрес-форми и USB памет, изработени по индивидуален дизайн от рециклирани материали…

Мостри на някои от предлаганите продукти могат да се видят на „зеления” щанд на фирмата на Реклама експо в НДК – Мраморно фоайе (5-8 октомври). Там можете да получите и диск с каталози в pdf-формат и оферти. Специално за кампания 2010 ИВЕЛстилМ разработи серия бележници от 100% рециклирана хартия с атрактивни корици от картон със 75% рециклирана маса.

Допълнителна информация можете да намерите на www.greenlinebg.eu. Желаещите да получават редовните бюлетини с нови продукти и промоции могат да изпратят адреса на своята електронна поща на office@greenlinebg.eu.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.