Избраха печатар и търговец на годината

5215
Избраха печатар и търговец на годината

Печатар на годината е г-н Тодор Попов от ЕТ Тодор Попов ДЕМТ, а търговец на годината е г-н Чавдар Дишков от Дишков Трейдинг ЕООД. Награда “Почетен член на СПИБ” получи и г-н Петър Кънев.

печатар на годината 2015

На снимката от ляво на дясно: Тодор Попов, Красимир Илиев, Нели Петрова, Петър Кънев, Чавдар Дишков

 

Тържественото връчване на наградите на победителите се проведе в Народната библиотека “Св.Св.Кирил и Методий”-София, а наградите бяха връчени от г-н Красимир Илиев, председател на Управителния съвет на Съюза на печатарската индустрия в България. 

 

печатар на годината Тодор Попов

На снимката: Печатар на годината – Тодор Попов 

 

Търговец на годината Чавдар Дишков

На снимката: Търговец на годината – Чавдар Дишков

 

Петър Кънев и Красимир Илиев

На снимката от ляво на дясно: Красимир Илиев, Петър Кънев

Наградите се дават за постигнати значими резултати в областта на печатарската индустрия през цялата изминала 2015-та година. По време на награждаванете присъстваха колеги, ветерани и приятели на наградените.

 

гости на тържеството

 

преса на гутенберг макет

На снимката: Наградата, макет на пресата на Гутенберг

Повече за:

ЕТ Тодор Попов ДЕМТ
Печат на малограмажни хартии за фармацевтичната промишленост. Графичен дизайн, пълноцветен офсетов и дигитален печат, дигитален трансферен, сублимационен печат, висококачествен директен UV печат върху сувенири, както и довършителни процеси. Гравиране. Ламиниране

Дишков Трейдинг ЕООД
Машини и консумативи за полиграфията. Партньор на Muller Martini и OD-Systeme в България. Представител на Ryobi, RIMA, SITMA, Edale, KAMA, Brampton Engineering, DG Press, Pantec и др. Търговия с книговезки: тел, термолепила и PUR, конци и др.

Съюз на печатарската индустрия в България
Съюз на печатарската индустрия в България.

Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.