Изложението Феспа започва след седмица – код за безплатна регистрация

644
Изложението Феспа започва след седмица – код за безплатна регистрация

Подгответе посещението си по най-добрия начин – вижте най-важните акценти от програмата и подредете програмата си с тази практична информация.

Fespa Global Print Expo ще се проведе на 14-17 май в Мюнхен.
Като най-голямото европейско изложение за дигитален, широкоформатен печат и външна реклама, Феспа дава възможност да откриете нови продукти, иновации и възможности в печатната индустрия.
Независимо дали сте рекламен производител, производител на светеща реклама, текстилен или интериорен дизайнер, производител на велпапе опаковки, компания в ритейла или собственик на бизнес, Fespa Global Print Expo ще ви вдъхнови ище ви даде знания как да развивате бизнеса. Само тук ще имате достъп до най-конкурентните иновации от над 700 международни производители и доставчици.
Посетители: над 20 000 от повече от 140 държави.

Важните акценти от изложението и съпътстващата програма

Colour L*A*B
Специална конференция, съчетана с демонстрации за посетителите, която да помогне на посетителите да подобрят познанията си по управление на цвета и да ги приложат в бизнеса си. Тази активност се организира за първи път в отговор на обратната връзка, която подават посетителите след изложенията в специално анкети. В тях най-често се посочва нуждата от практически лекции и съвети от експерти, които могат да им помогнат по конкретни казуси.
Конференцията включва ежедневни обиколки в специално обособена зона със специалисти по управление на цвета, демонстрации на софтуер и оборудване и презентации с практически казуси.
Водещ на обиколките ще бъде уважаваният експерт по управление на цвета Paul Sherfield, който ще обяснява цялостния процес по управление на цвета и ще отговаря на конкретни въпроси на посетителите.
Вижте презентациите по дни и часове тук.
Вижте график на посещенията на зоната и запазете своето участие. 

 

Print Make Wear
В сърцето на изложението посетителите ще могат да се присъединят към обиколки и да разгледат цялостни решения за производство на дрехи с най-модерните технологии за директен печат.
Ще има демонстрации на най-новите материали, които се използват в текстила и производството на дрехи.
Вижте програмата на демонстрациите тук.

Trend Theatre
Богата програма с лекции и дискусии по всички важни теми в печатната индустрия.
Вижте пълната програма тук.

 
За да планирате по-добре посещението си тази година, Fespa Global Print Expo разработиха специално мобилно приложение.
Потърсете „FESPA 2019“ в Google App Store или Google Play  го изтеглете безплатно.
Ще откриете практична информация за разположението на щандовете, съпътстващата програма и специалните събития.

Регистрация
Преди изложението можете да направите безплатна онлайн регистрация.
Направете регистрацията тук.  Използвайте промо код: FESG902

Работно време на изложението

  • вторник, 14 май: 10:00 – 18:00
  • сряда, 15 май: 10:00 – 18:00
  • четвъртък, 16 май: 10:00 – 18:00
  • петък, 17 май: 10:00 – 16:00

Адрес на изложението
Източен вход: East Entrance
Изложбен център Мюнхен: Messe Munchen
MESSEGELÄNDE, 81823  

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.