Изложението PSI 2020 започна днес

297
Изложението PSI 2020 започна днес

Най-голямото европейско изложение за сувенирна реклама в Европа PSI 2020 започна днес.

То се провежда от 7 до 9 януари 2020 в изложбения център на Дюселдорф, Германия.

Съвместно с това изложение се провеждат и Viscom – печатни технологии и Promo Tex Expo – изложение за текстилни продукти, работни и спортни облекла.

Трите изложения събират на едно място доставчици и рекламни производители в областта на печата, текстила и сувенирната реклама.

PSI 2020, Viscom 2020, PromoTexExpo 2020

Организацията PSI е добре позната на фирмите в сувенирния бранш и освен изложенията, предоставя възможност за директни бизнес контакти на своите изложители и членове чрез онлайн платформата си чрез услугата matchmaking, което е изключително полезно при търсенето на нови доставчици или клиенти.

PSI, Viscom, PromoTexExpo 2020

Вижте още:
Фирми в България занимаващи се с внос на сувенири.
Фирми предлагащи брандиране на сувенири.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.