Изложение за печат и опаковки се провежда в Саудитска Арабия

977
Изложение за печат и опаковки се провежда в Саудитска Арабия

Над 500 компании от 24 страни ще вземат участие в започналото изложение за печат и опаковки в Рияд, Саудитска Арабия.

Саудиткса Арабия - изложение

Организаторите разпространиха информация, че най-големите изложители са Китай, Тайван, Индия и Италия. Събитието, което ще се проведе в периода от 18 до 21 януари се осъществява за 13-та поредна година и в същото време е сред най-големите и най-продължителни подобни изложения в Близкия Изток. Събитието се провежда в международния изложбен център на Рияд с площ от 20 000 квадратни метра. Последното изложение през 2015 година бе посетено от 21 423 посетители.

Сред основните цели, поставени от организаторите на изложението е увеличаване на информираността относно използването на рециклируеми материали, с цел опазване на природните ресурси. Особено внимание се обръща на иновациите, а от сектора за специализирани химикали се очаква да бъдат представени множество новаторски решения.

Представител на посолството на Индия обяви в благодарствено съобщение към организаторите, че Саудитска Арабия е четвъртият по големина търговски партньор с двустранен търговски оборот в размер на 40 милиарда долара. Той добави, че на тазгодишното изложение Индия ще бъде представена от 50 компании. Тайван пък ще бъде представен от 24 компании, които ще покажат режещи технологии и иновативни продукти.

Източник: arabnews.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/