Използвайте безплатните услуги, когато подготвяте посещението си на Paperworld

719
Използвайте безплатните услуги, когато подготвяте посещението си на Paperworld

Наръчник от messe Frankfurt как най-добре да се подготвите за изложението.

 

Продуктовото многообразие, представено от над 1500 изложители от 60 страни и неповторимата съпътстваща програма,  правят Paperworld водещото в света търговско изложение за хартия, канцеларски материали и офис консумативи.

За да не пропуснете нещо и за да се възползавате от най-добрите перспективи за бизнеса ви,  предоставяме на ваше разположение широка гама от услуги. Използвайте всички възможности, за да направите посещението си на панаира още по-ефективно и приятно. Разбира се, всички услуги са безплатни.

Онлайн търсене на изложители и продукти
С търсачката за изложители можете да намерите не само доставчици, но и продукти, които да поръчате на изложението. Използвайте опциите за филтриране, за да видите изложители от определени държави или производители, предлагащи новости. Запазете най-важните за вас в личен списък, до който ще имате достъп по всяко време.

 

Календар на събитията
Лекции, демонстрации, обиколки на изложението с гид, връчване на награди –направете си собствена програма само с няколко кликвания.

 

Бизнес срещи
Намерете подходящите за вас доставчици сред повече от 1500 изложители и си уговорете срещи с тях още преди да е започнал панаира. С тази безплатна услуга можете да оптимизирате времето си на Paperworld – при това с минимални усилия от ваша страна.

 

 

Приложение Paperworld Navigator
Инсталирайте Paperworld на телефона си и намерете бързо и лесно информация за фирмите, схеми на изложбените зали, програма на всички събития и актуални новини от Paperworld –  преди, по време на и след изложението. Просто изтеглете от App Store или Play Store.

Пътуване & настаняване
Независимо дали търсите преференциални пакети за пътуване, услуги за трансфер на багаж или пътеводител за хотели и ресторанти, ние правим вашето пътуване /до/ и престоя ви /й/ във Франкфурт възможно най-приятни.

Имате ли входен билет за най-значимото за бранша събитие? Ако не, сега можете да закупите билет онлайн на преференциална цена, който ви дава право да пътувате безплатно с градския обществен транспорт в мрежата на RMV.

 

 

За повече информация и контакти:

Inter Expo Center Ltd. (IEC) • Tel. +359 2 965 53 21
info@bulgaria.messefrankfurt.com • www.paperworld.messefrankfurt.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.