Иновациите в интериора, осветлението и ПЛЕКСИГЛАСА

7206
Иновациите в интериора, осветлението и ПЛЕКСИГЛАСА

Туплекс продава и поддържа на склад изключително разнообразие от акрили /плексигласи/. Матирани, опалови, цветни, транспарентни, транслуцентни ….

Един изключително интересен начин да направите вашите стени уникални.
Предлагаме на вниманието ви възможност да разнообразите интериора на дома или заведението си, а защо не и на магазина или сауната.

tuplextuplextuplex

Може да развихрите въображението си и да направите светещи стени, тавани и всякакви елементи. Използването на матовите от акрил, ще даде дълъг живот на изработените пана. Важно е да знаете, че те няма да се надраскат с течение на времето. Можете да печатате върху тях с плоскопечатни машини. Може да ги апликирате, прорежете и да постигнете всички ефекти, които ви хрумнат. Може да направите светещи детайли. Да замените скучните стени с нещо уникално, изработено единствено за Вас.

tuplextuplextuplex
tuplextuplextuplex

Светещите картини от интериора са елемент, който също не е за пренебрегване.
Баровете и заведенията, могат да заложат на светещи маси и орнаменти. Това ще придаде уникалност на заведението. Матовите цветове са изключително подходящи.
Туплекс поддържа на склад всякакви цветове матови, опалови и транслуцентни плексигласи. Интересни решения могат да се измислят и за офиси и хотели. Можете да разчитате на най-широката гама от цветове на склад при нас.

tuplextuplextuplex
tuplextuplextuplex

Надяваме се идеите които Ви показахме да Ви помогнат да направите интересен дизайн на Вашата къща, заведение, хотел, офис, декор на студио….

Окачените тавани са едно от най-търсените интериорни решения в последно време.

tuplextuplextuplex

 

tuplex

Източник: Туплекс

Интернет портал за печатни технологии.