Иновации от X-Rite на Labelexpo

1345
Иновации от X-Rite на Labelexpo

X-Rite и дъщерната компания Pantone ще покажат решения за измерване и управление на цвета на Labelexpo Europe. И двете фирми ще демонстрират нови продукти, ще провеждат семинари всеки ден и ще имат специални оферти.

Иновации от X-Rite на Labelexpo

 

“Производителите на опаковки и етикети са изправени пред все по-големи предизвикателства, съчетани с по-къси тиражи и увеличен общ обем на поръчките. Това значи, че печатниците трябва да се изпълняват поръчките правилно от първия път, всеки път,“ каза Francesco Tomasello, вицепрезидент на продажбите и маркетинга на X-Rite.

„На Labelexpo Europe, X-Rite ще демонстрира как помага на печатниците да се справят с тези предизвикателства. Ще покажем тези продукти на всекидневни работни семинари и ще предложим специални отстъпки по време на конференцията. Всички тези дейности ще демонстрират на производителите как могат успешно да се справят с изискванията на пазара като поемат контрола над цвета.”

Акцентите от X-Rite на Labelexpo

Семинари, посветени на InkFormulation, в сътрудничество с IGT Testing Systems. InkFormulation е софтуерно решение за бързо, точно и постоянно създаване, съхранение и възпроизвеждане на рецепти за цветове за офсетов, флексо, дълбок и ситопечат.

ColorCert 2.6 също ще бъде показано на Labelexpo. Това е облачно решение за лесен обмен на информация за цветовете в реално време между собственици на търговски марки, печатници и довършителни цехове.

eXact Scan е ръчно решение за измерване на цветовете, наградено с технологична награда InterTech, което позволява на печатниците да мерят стойностите на цветовете навсякъде на печатния лист.

PantoneLIVE е сигурно облачно решение за съхранение на критична информация за цветовете. Това позволява на всеки, въвлечен в производствения процес да има достъп до тази информация, независимо къде се намира.

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.