Интер Експо Център дари принтер на учениците в НГПИ „Свети Лука“ – София

1053
Интер Експо Център дари принтер на учениците в НГПИ „Свети Лука“ – София

Организаторът на единственото в България изложение за печатни и рекламни комуникации COPI‘S – Интер Експо Център, дари принтер Konica Minolta на учениците в специалност „Пространствен дизайн“ от Националната гимназия по приложни изкуства „Свети Лука“ в град София.

Лично управителят на ИЕЦ Ивайло Иванов връчи новата придобивка на училището.

„Решихме да помогнем на това училище, защото се чувстваме емоционално свързани с нашите бъдещи колеги. COPI‘S е мястото, на което специалистите в печатните и рекламни комуникации си дават среща и обменят опит, който вдъхновява бъдещите им проекти“, каза управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Той пожела творчески успех на учениците и ги покани на COPI‘S, за да се запознаят с най-новите тенденции и технологии в бранша.

 

НГПИ „Свети Лука“

Директорът на училището Лилия Балева и преподавателският колектив изразиха своята благодарност към екипа на ИЕЦ и споделиха, че с радост ще си сътрудничат, за да запознаят децата с реалния бизнес, който демонстрира развитието си на изложенията в Интер Експо Център.

НГПИ „Свети Лука“ – София ще вземе участие в изложението COPI‘S със собствен рекламен щанд, на който учениците ще покажат проектите си. Гимназията е носител на международната награда „Платинена звезда“ – Мадрид 1999 г., както и на приза на Съвета на европейската научна и културна общност „Златна книга“. НГПИ „Свети Лука“ – София е гимназия с история, с утвърден авторитет сред художествените училища и национална културна институция. Преподавателите в училището са изявени български художници с богати творчески биографии.

 

НГПИ „Свети Лука“

Шестото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S – Communication art print image sign, ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г. в Интер Експо Център.

Цялата информация за COPI’S следете в сайта: www.copi-s.com

Интернет портал за печатни технологии.