Информативни срещи за Европейска програма с възможности за печатниците

676
Информативни срещи за Европейска програма с възможности за печатниците

Гед ООД организира поредица от неформални срещи, свързани с Европейска програма за внедряване на иновации. Очаквайте събитията в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив и София.

европейска програма с възможности за печатници

 

За повече яснота по условията на програмата, Гед ООД ви кани да се включите в напълно безплатна и неангажираща информативна среща за изискванията и възможностите, които стоят пред печатниците. Самите събития ще се проведат през ноември и декември в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив и София. Целта е местата на провеждане да бъдат на удобни и близо до вас.

Какво да очаквате от срещите:

 • Приоритетът на Гед ООД е да даде възможно най-висока стойност за кратко време. На срещите ще се говори максимално конкретно по теми от практиката, без излишни отклонения или маркетинг.
 • Яснота за изискванията по Европейската програма, с помощта на която можете издигнете производството си на ново ниво.
 • Проверени примери за оборудване и софтуер, отговарящи на условията на програмата
 • Логични и разбираеми съвети за оформянето на успешен проект за иновативност
 • Отговори на вашите въпроси
 • Открита дискусия с организаторите и участниците, желаещи да се включат
 • Лесно достъпно място на провеждане и спокойна обстановка

Вижте повече и заявете своето участие в Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, София >

 

Причините да обърнете внимание на европейската програма

Възможностите, които дава програмата, заслужават внимание на първо място заради шанса за внедряване на иновация в продуктите и услугите, които печатниците предлагат. Реално това означава качествена промяна например в начина на работа, в процесите, в крайния продукт – а оттам дори и в отношенията с клиентите.

Не по-малко убедителен е и размерът на безвъзмездната финансова помощ, която може да бъде отпусната. В цифрено изражение тя изглежда така:

 • Минимален размер на БФП:

– микро, малки, средни и големи предприятия – 100 000 лв.

 • Максимален размер на БФП:

– микро и малки предприятия – 500 000 лв.
– средни предприятия – 750 000 лв.
– големи предприятия – 1 000 000 лв.

Размерът на субсидията, от своя страна, може да варира от 25% до 70% в зависимост от характеристиките на кандидатите и проектите.

А ако искате да чуете повече по темата, заповядайте на организираните събития на живо. Можете да разчитате, че срещите ще се проведат на достъпен език с цел да внесат яснота за процедурата по кандидатстване.

 

Ето към кого са насочени информационните събития

Всяка печатница е на различен етап от подготовката си за участие по европейската програма, а много печатници изобщо не са обмисляли да кандидатстват. Затова може би не сте сигурни дали срещите на живо реално ще са полезни за вас. В крайна сметка, има ли смисъл да присъствате, ако няма да получите точната информация, която ви е нужна?

Можете да сте спокойни, че информационните срещи са за вас, ако вие:

 • За пръв път чувате за тази европейска програма и нямате представа как тя може да ви е полезна;

Чудесно – вие сте добре дошли на събитията. Ще ви разкажем това, което ви е необходимо да знаете, без допълнителни усилия от ваша страна и без ангажимент за по-нататъшна съвместна работа.

За да получите кратка информация за условията по програмата, разгледайте специалната страница за Европейска програма, която подготвихме по темата.

 • Знаете за европейската програма, но не мислите, че можете да кандидатствате;

Може да се изненадате. Имайки предвид конкурентните предимства, които може да се постигнат с помощта на субсидиите по европрограмата, и факта, че тя е насочена не само към големи, но и към микро предприятия, може би си заслужава да ѝ обърнете повече внимание.

За ваше улеснение предлагаме неангажираща и напълно безплатна оценка на възможностите на вашата фирма за успех.

 • Вече сте решили да участвате, но все още търсите решение за иновация и съответните продукти за вашата компания;

От Гед ООД знаят, че изборът на иновативно решение, което пасва едновременно на нуждите на вашата печатница и на условията по европейската програма, не е лесно и зависи от редица фактори.

Точно затова са направили задълбочен преглед на оборудване, което можете да намерите в тяхното портфолио. В резултат са квалифицирани пет категории с машини, които биха били подходящи за включване в проект за програмата. За улеснение ще се поговори още за тях по време на информативните срещи за Европейската програма.

 • Вече знаете кое е решението за вашата компания, но се оглеждате за подходящите машини, софтуер или допълнения към проекта;

Неформалните срещи могат да ви бъдат полезни и ако вече знаете точната иновация, която искате за производството си, но все още не сте избрали конкретни продукти за осъществяването ѝ. В практиката е възможно проектът да трябва да се допълни с още продукти, например софтуерни, за постигане на завършен вид.

Също както при оборудването, от Гед ООД са извършили задълбочен преглед и са изготвили листа от квалифицирани софтуери, които можете да намерите в тяхното портфолио. Конкретни примери ще бъдат дадени и на информационните срещи.

 

Как лесно да научите повече за Европейската програма

Неформалните срещи за програмата са бързият начин “да сверите часовника си”, независимо на кой етап е вашият проект. В спокойна обстановка ще бъдат обсъдени кои са основните стъпки и срокове при участие, как да кандидатствате, без да губите ценно за текущото производство време, и ще се отговори на питания и неясноти по темата.

Заповядайте на срещите, организирани от ГЕД със съдействието на Елана Инвестмънт, за да научите всичко, което ви е необходимо за Европейската програма за внедряване на иновации.

Събитията ще се състоят в градовете Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, София.

Запишете се за среща за Европейска програма близо до вас! >

За ГЕД ООД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

Интернет портал за печатни технологии.