Какво може да научите за рекламата и печата по време на изложението COPI’S

1174
Какво може да научите за рекламата и печата по време на изложението COPI’S

В рамките на три дни B2B форумът предлага богата програма от събития

 

Три поредни дни от 5 до 7 октомври в Интер Експо Център специалисти в областта на рекламната и печатната индустрия ще представят опита си и ще отговорят на много въпроси, свързани с развитието на технологии в бранша. Поводът – 5-ото издание на най-голямото изложение за рекламни и печатни технологии в България COPI’S.

Тази година събитието ще събере над 110 компании, които ще представят други 300 световни бранда.

Ето и част от интересната програма.

 

Проектиране на опаковки и рекламни стелажи

В дните на изложението „ЕнгВю Системс“ ще проведе семинар за smart drafting подход при проектиране на опаковки, рекламни дисплеи от картон, велпапе и специализирани твърди картони със софтуер на компанията за MacOS и Windows.

 

Подходът smart drafting улеснява създаването на гореизброените продукти с помощта на готови компоненти. По време на работния процес елементите на опаковките или дисплеите се подреждат в конструкции, готови за многократна употреба. Всяка промяна в 2D структурата им се визуализира същевременно и в 3D модела, като дизайнът се потвърждава още в процеса на моделиране.

Събитието ще се проведе на 6 oктомври от 11 ч. в изложбена зала 4 на Интер Експо Център.
 

Dotbrain Competition
За първи път в рамките на COPI’S сайтът за подбор на персонал Dotbrain.eu организира тестове за оценка на най-добрите предпечатари, акаунти и технолози в бранша.

Тестовете са разработени от специалисти в сферата и са за различни длъжности в едно рекламно производство.

Тестовете ще се провеждат в рамките на 30 минути за всеки кандидат от 5 до 7 октомври, от 10.00 до 16.00 часа в специално обособена зона на изложението. Необходимо е участващите предварително да се запишат в удобен за тях ден и час.

По време на събитието от Dotbrain.eu ще предлагат и безплатна консултация за всички желаещи да повишат професионалните си умения, както и награди за тези с най-добри резултати.
В допълнение на 6 октомври сайтът за подбор на персонал ще проведе и семинар за пазара на труда – кои са най-търсените кадри, какви са заплатите и условията на труд.

Какво още

В първия ден на COPI’S ще бъде открито четвъртото издание на изложбата „Форум рекламна фотография“, която ще покаже най-популярните творби на едни от най-добрите фотографи в страната.

На 6 октомври за поредна година Принт енд Пъблишинг ще проведе „Ден на печатните технологии в съвременния свят“, като тази година събитието ще се фокусира върху тенденции след Drupa.

В същия ден от Екстрапак организират семинар за начините за продажба на промоционални продукти в ЕС.

Повече информация за събитията по време на COPI’S може да откриете на http://www.copi-s.com.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.