Какво предстои на FESPA Digital 2014

1572
Какво предстои на FESPA Digital 2014
Spread the love

FESPA Digital 2014 с четири представителни центъра за презентации, дискусии, работа в мрежа и демонстрации.

Центрове за дигитален печат, печат върху текстил, облепване и визуална комуникация ще предлагат подбрани обучения и работа в мрежа, насочени към ключови възможности за растеж на дигиталните оператори, по време на най-голямата изложба за дигитален печат в света през 2014 година.

 

FESPA Digital 2014

Новата концепция на FESPA ще предложи на посетителите фокусирана учебна среда, която комбинира вдъхновение и прозрения от представянията, възможност за работа в мрежа във ВИП фоайето, както и да присъствие на демонстрации на нови технологии. Този нов подход, различен от традиционното представяне има за цел да достави на посетителите завладяващо съдържание, наред с демонстрации за оптимизиране на опита на посетителите на FESPA Digital 2014.

  • Центърът за дигитален печат – Digital Hub, изготвен в партньорство с Mimaki, ще предложи презентации за проучване на пазара, съвети за навлизане на пазара, както и специфични презентации, фокусирани върху бизнес уменията, (продажби и маркетинг, набиране на персонал, финанси); интериорни приложения (стъкло, дърво, метал, тапети); производство (персонализация, бърза смяна на поръчките); ефективност (във всички аспекти – от печатните процеси до логистиката); техники (дизайн, цветово профилиране, довършителни работи). Посетителите са поканени също да видят демонстрациите на три ключови дигитални печатни технологии и да се свържат с говорителите във ВИП зоната за работа в мрежа.

„Много се радваме на участието си в Digital Hub на FESPA Digital 2014. FESPA надмина себе си с още повече творчески идеи и отлични представяния за тазгодишното шоу. Mimaki е горд спонсор на Digital Hub и ще представи няколко решения за печат за индустрията за визуална комуникация и графични изкуства. Центърът включва всичко, от което посетителите имат нужда, за да споделят идеи и да засилят връзките с клиенти и други съмишленици. За Mimaki е чест да си сътрудничи с FESPA и определено ще се представим с грандиозно шоу тази година “ – коментира Mike Horsten, маркетинг мениджър, Mimaki.

  • Центърът за текстил – Fabric Hub, изготвен в партньорство с Kornit Digital ще представи пазарни проучвания и презентации, насочени към директния печат върху дрехи, обемен печат върху текстил за модни и интериорни приложения, като например меки мебели. Приложения на печат върху текстил ще бъдат показани и в текстилното ВИП фоайе за работа в мрежа.

Fabric Hub на FESPA ще бъде чудесна възможност за печатарите на текстил и декораторите на облекло да научат повече за пазарите, тенденциите, възможностите за бизнес и технологиите. Kornit вярва в образованието и опита, така че подкрепата за Fabric Hub е естествено решение за нас. Посетителите могат да очакват някои страхотни примери за приложения за печат върху текстил по заявка. Fabric Hub ще бъде чудесно допълнение към нашето силно присъствие на FESPA в Мюнхен, както и към нашето FESPA Fabric корпоративно спонсорство „, коментира Yuval Neria, директор корпоративен маркетинг, Kornit Digital.

  • Центърът за облепване – Wrap Hub ще организира завръщането на World Wrap Masters, където професионалисти по облепване от цял свят ще се състезават за Световната титла за 2014 година. Посетителите също ще имат възможност сами да опитат да облепват предмети в състезание по бързина. Тази година FESPA Wrap Hub също така ще представи разнообразие от приложения за облепване, освен превозни средства, включително мебели, подови настилки и други интериорни приложения.
  • Центърът за визуална комуникация – Signage Theatre, в съвместно разположеното изложение European Sign Expo, ще предложи проучване на пазарите, презентации на обемни букви, най-добрите практики за монтаж на знаци и надписи от фолио и други меки материали.

Посетителите на FESPA Digital 2014 ще бъдат вдъхновени и от селектираните предложения за наградите FESPA Awards 2014, които ще могат да се видят в изложбената зона на входа на изложението. Победителите ще бъдат обявени на Празничната вечеря на 22 май в Löwenbräu Keller.

Duncan MacOwan, ръководител Events and New Media на FESPA, коментира: „Тази година сме подбрали полезни научни елементи от опита на FESPA Digital, за да улесним посетителите да идентифицират възможностите, за които искат да чуят повече и да ги намерят по време на техните натоварени графици по време на изложението. В допълнение към техническите съвети и насоки за изграждане на бизнеса, темите, представени във всички центрове ще се фокусират върху водещи иновативни приложения за технологиите за дигитален печат.“

Duncan допълни: „Постигането на рекордни нива с вдъхновяващото съдържание на FESPA 2013, където 4967 посетители се ангажираха с нашите представяния, ние искаме да гарантираме, че посетителите на изложението ще видят не само най-новите технологии, но също така и ще се възползват от експертни съвети за това как да приложат тези технологии, за да повишат печалбите си в бързо движещия се пазар за дигитален печат.“

Повече информация за FESPA Digital 2014 и как да се регистрирате, за да присъствате на събитието, можете да намерите на www.fespadigital.com.

Източник: www.graphicdisplayworld.com
Преведе: Мария Шабанска

Биографична информация