Как да подготвим файловете си за печат

1132

Нов, полезен материал в раздела Помощник. В него можете да откриете общи насоки за създаване на файлове за печат, предназначени за начинаещи потребители. Съветите, които можете да прочетете в материала, са базирани на често допускани грешки при подготовката на файлове за офсетов и цифров печат.

Правило в този тип взаимоотношения е, че ако имате неясноти, най-добре е да се свържете с печатницата. Така можете да отстраните с лекота проблеми, които могат да доведат до значителни разходи и загуба на време с напредването на производствения процес.

Ето и какво трябва да имате предвид. (Целият текст)

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.