Календария 2005

2196
Календария 2005

Наближава сезонът на календарите, почти готов е и новият каталог на Вертикал-7 ЕООД – Календария 2005! Имаме удоволствието да ви поканим на официалното представяне на новата колекция от календари и рекламни сувенири от новия каталог Календария 2005, което Вертикал-7 ЕООД провежда ежегодно в края на месец септември.

МЯСТО НА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА
Зала ВИТОША на конгресния център на изложбения комплекс Интер Експо Център – София, бул. Цариградско шосе 147 (срещу хипермаркет Метро). За посетителите на презентацията е осигурено безплатно паркиране на паркинга пред самия Изложбен център.
ВРЕМЕ НА ПРОВЕЖДАНЕ

От 15:00 до 16:30 часа на 29 септември 2004 година, сряда. Очакваме ви не по-късно от 14:30 часа за регистрация!
ЗА КОГО Е НАШАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Каним всеки, за когото календарите и рекламните сувенири представляват професионален интерес или задължение, а добрият дизайн и качеството на самите изделия са един от най-важните критерии при техния избор.
ЗАЩО ДА ПРИСЪСТВАТЕ

1. Ще можете първи да получите копие от каталога Календария 2005 и новото, първо електронно издание на нашата фототека.
2. Ще видите на живо част от творческия процес по създаването на най-атрактивния многолистен календар в нашата колекция. (обещаваме ви това да бъде много приятна изненада).
3. Ако посетите презентацията, ще получите талони, даващи ви право на специални отстъпки през време на цялата календарна кампания.
4. След презентацията ще имате възможност да зададете своите въпроси или да направите своите коментари към екипа на Вертикал-7, при това с чаша вино в ръка.
Новият каталог освен с изцяло нов дизайн и формат, се гордее и със значително увеличен обем (над 40%) на разделите за календари и рекламни сувенири. Фототеката, която беше неразделна част от каталога в последните 6 издания, този път се освободи от тесните рамки, които й налагаше хартиеното издание, и се прероди в електронен вариант на CD-ROM.
В 80-те страници на новия каталог ще намерите много новости:
– голямо разнообразие от дизайни за дигитални календари (нова концепция за по-икономично производство на календари по поръчка, отпечатани със средствата на лазерния дигитален печат, която позволява малки тиражи и кратки срокове при отпечатването на работни, многолистни и настолни календари, поздравителни картички и много други изделия).
– 8 нови дизайна коледни поздравителни картички по белгийски лиценз.
– 4 дизайна коледни опаковъчни хартии, също по белгийски лиценз.
– няколко нови марки при рекламните сувенири, сред които може би най-интересните са Samsonite и Piquadro.
– електронната фототека на CD вече съдържа няколко пъти повече кадри от досегашните си хартиени предшественици.
Ще очакваме вашето потвърждение – то е задължително за присъствие. За да се регистрирате, натиснете тук.

Интернет портал за печатни технологии.