Календария 2009

3719

Премиерата на Календария 2009 – каталогът за календари и сувенири, издаван ежегодно от Вертикал-7 ЕООД, ще се състои на 24 септември 2008 година от 11:00 часа в зала 13 на Арена – Младост, София.

Надяваме се отново да ви зарадваме с нашето шоу, включващо high-definition мултимедийна презентация на 25-метров екран. Ще бъдете първите, които ще могат да докоснат зеления във всяко едно отношение каталог Календария 2009. В него отново ще намерите красиви календари, разнообразни и интересни рекламни сувенири и бизнес подаръци. Ще получите мостри от работните ни календари, подготвили сме ви и няколко интересни изненади.

Ще ви покажем резултатите от нашия проект Фотоколекция България, ще ви подарим и диск с кадрите от колекцията, ще ви разкажем и за няколко интересни новости във фирмата през тази година. Както винаги, посетилите нашата презентация ще се радват на специални преференции през предстоящата календарна кампания.

Вече по традиция, след презентацията и коктейла се пригответе за още 108 минути бягство от работа, този път заради Mamma Mia! – филмовата адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена, обединила в себе си безсмъртната музика на ABBA с таланта на едни от най-добрите актьори, които никога не сме чували да пеят (а се оказва, че могат).

Ще бъдем радостни да ви посрещнем като наши гости в този важен за нас момент и ще направим всичко възможно и да се забавлявате!

Ако искате да посетите представянето, молим ви да посетите специалната страница в нашия уеб сайт: www.vertinet.com/registration. Регистрирайте се в нея дори и ако нямате възможност да посетите премиерата на Календария 2009 – тогава ще ви изпратим копие от каталога по пощата.

Още веднъж времето и мястото на премиерата на Календария 2009:

Време: 24 септември 2008 година (сряда)
Място: Арена – Младост, зала 13 (на последния етаж)
Начало на презентацията: 11:00 часа

Програма:
—————
10:00 – 11:00 – Регистрация*
11:00 – 11:45 – Представяне на Календария 2008
11:45 – 12:30 – Коктейл
12:30 – 14:10 – Филм (не го пропускайте)


* Моля не забравяйте да се регистрирате предварително на нашия сайт, на самата презентация само отбелязваме по списъка вече регистрираните посетители. Ще сме ви благодарни, ако си носите визитки. Кафето и сладките за добре дошли са от нас.

С уважение:

Стефан Янков
изпълнителен директор
Вертикал-7 ЕООД

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.