Кампания на Mondi Color Copy за висша мода

1566
Spread the love

Mondi Color Copy представя висша мода, направена с хартията й за дигитален печат Color Copy. Ако участвате в играта, можете да спечелите екскурзия до една от трите световни столици на модата – Париж, Милано, Ню Йорк.

inline_150_/images/igra_mondi_moda1_1.jpg

Международната кампания стартира под надслов „Само с оринала изглеждате така добре!”

Какво включва кампанията?

Шест дизайна от висшата мода, изработени от Color Copy чрез сътрудничество със студенти по дизайн от Университета по изкуство и дизайн в Линц заедно с училището по мода Хецендорф във Виена, Австрия. От тези шест дизайна, два ще бъдат избрани за рекламните кампании на Color Copy през 2013. Използвайки хартиите Color Copy за своите проекти, студентите изследвали свойствата и потенциалите им. В края Mondi избра шест финални дизайна, за хай- фешън фотосесията с известния фотограф Mark Glassner.

Как да участвате в избора на моделите?

  • Включете се в онлайн игра на сайта: www.colorcopy.com до 30 юни 2013 г.
  • Изберете един от всичките шест дизайна
  • Спечелете един от стоте iTunes ваучери и една от трите екскурзии до световните столици на модата – Милано, Париж и Ню Йорк.

inline_494_/images/igra_mondi_moda_2_.jpg

„Нашата нова кампания на Color Copy цели да направи добро впечатление с висококачествени разпечатки, независимо дали става дума за важна офис презентация, фото книга или други рекламни продукти. Накратко, когато отпечатаният материал изглежда добре, Вие изглежда добре. “ – каза Йоханес Клъмп, маркетинг и търговски директор в Mondi за Европа.

През последните 21 години портфолиото на Color Copy се разрасна и вече включва широк спектър от нюанси и текстури: Color Copy style, Color Copy coated glossy, Color Copy coated silk и Color Copy indigo (която притежава тризвезден НР сертификат за хартиите HP Indigo digital presses ).

„Оптималната гладкост на хартията е от ключово значение за качеството на цветните копия. Освен това, благодарение на по-добрата адхезия на тонера се получават отлични копия с естествени контрасти и преливания, което прави медиите идеални за висшата мода.“ – добавя Клъмп (Klumpp).

inline_410_/images/igra_na_mondi_moda_1.jpg

Вижте мейкинга на фотосесията, в който се вижда как парчета от хартията са не само срязвани, но варени на котлон и изпичани във фурна, за да се получат нестандартните форми на част от дрехите.

Color Copy е част от гамата Green range на Mondi и е напълно СО2 неутрална, притежава сертификат от FSC и носи европейският знак за екологичен продукт.

Повече информация за портфолиото на Color Copy и кампанията за 2013г. можете да намерите на сайта: mondigroup.com/colorcopy.

Източник: mondigroup.com

Биографична информация