Кантек Академия за студенти от Нов Български Университет

1112
Кантек Академия за студенти от Нов Български Университет
Spread the love

Фирма Кантек създаде специално за младите хора от Нов български университет партньорската програма между Кантек и департамент „Графичен дизайн“ на Нов Български Университет, подкрепена от Canon България.

inline_424_https://printguide.info/images/2018/07/cantek3_crp8.jpg

„Убедени сме, че младите хора трябва да имат практически опит с техниката, която ще използват в бъдещата си професия като графични дизайнери. За това ги запознахме с модерните средства за печат, и те имаха възможност да работят с различни видове печатащи устройства, както и довършителна техника – ножове, гилотини и др.“

inline_707_https://printguide.info/images/2018/07/cantek4_bqnd.jpg

На 22.06.2018 г. в Нов български университет беше открита изложба по случай закриване на първото издание на Кантек Академия.

В продължение на 3 месеца студентите от трети курс в бакалавърска програма „Графичен дизайн“ провеждаха практическа работа, съчетана със семинарна част в офиса на фирма Кантек.

 

inline_338_https://printguide.info/images/2018/07/cantek2_4eax.jpg

Проектът завърши с презентиране на направените по време на Кантек Академия печатни материали, а авторите на най-добрите проекти получиха награди и сертификати.

 

 Източник: Кантек  

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър