КАРИЕР ООД са на нов адрес

1311
КАРИЕР ООД са на нов адрес
Spread the love

От 01.10.2018 фирма Кариер (офис и склад) ще посреща своите клиенти на нов адрес: София, бул. Искърско Шосе 9А, ет. 4

И офисът, и складът вече са на новия адрес в новата сграда на фирма ЕМА, само на две преки от досегашния.

Запазват се имейлът и телефоните за контакти както следва:
office@carierbg.com
02/9790603  – офис
0896764296 – офис
0898673195 – Моника Борисова

 

Адрес на Кариер ООД

Профил на КАРИЕР ООД в каталога Полиграфия Инфо

За КАРИЕР ООД
Фирма „КАРИЕР“ е с активно присъствие на хартиения пазар в България вече 25 години. Разширявайки непрекъснато диапазона на предлаганите продукти, днес фирмата е официален вносител и представлява три големи европейски компании: Burgo Goup, Gruppo Cordenons, Favini S.r.l. Предлага и поддържа на склад богат асортимент фабрично форматирани, висококачествени продукти за офсетов, флексопечат, ротогравюра и дигитален печат. Изпълняват се поръчки и доставки на хартии по конкретно зададени от клиента параметри. Разполага със собствен вътрешен транспорт за безплатна доставка до вашата печатна база или склад.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.