Клиенти на XMPie получиха награда за дизайн и печат „Gold Ink”

1385
Клиенти на XMPie получиха награда за дизайн и печат „Gold Ink”

XMPie, Inc. и неговите клиентите от Trekk Cross Media и Magjak Printing бяха наградени с бронзова награда на Gold Ink 2008 в категорията Direct Mail Packages Variable Data.

Наградата Gold Ink Awards се дава за отлични постижения в дигиталния печат за графичните и комерсиалните печатни среди.

Календарът за 2008, създаден за клиенти на XMPie, е по дизайн на Trekk Cross Media и е отпечатан от Magjak. Включва цветни изображения, които обединяват множество точки на персонализация с имената на получателя, инициали, име на компанията и града. Календарът включва и дати на профилирани събития в индустрията и кратки съвети как получателя може да развие бизнеса си с помощта на XMPie решения. Майсторски изработената и привлекателна визия илюстрира как потебителите на XMPie могат ефективно да създават маркетингови кампании, които да задържат вниманието на потребителя, да повишат лоялността му и подсилят взаимотношенията с него.

“Получаването на награда Gold Ink заедно с клиентите ни е като перо забодено в шапката ни. То демонстрира как променливата база данни на XMPie и крос-медиа предложенията осигуряват въздействаща маркетингова комуникация, силно практическа насоченост на маркетинговите съобщения и увеличена възвръщаемост на инвестициите на маркетолозите,” сподели Карин Строх, Вицепрезидент Маркетинг в XMPie, Inc.

Повече от 20 години наградите Gold Ink, спонсорирани от Printing Impressions и Publishing Executive magazines, привличат творческия труд на професионалистите в печата и графичните дизайнери.

Наградата ще се връчи по време на Graph Expo, най-голямото годишно събитие на Северна Америка, провеждано в Чикаго между 26-29 Октомври 2008 година. Приложението победител ще бъде демонстрирано на щанда на XMPie номер 4851. Посетителите на щанда ще могат да видят и други XMPie софтуерни инструменти в действие, както и XMPie Experience Theatre, където посетителите наистина са част от шоуто.

Източник: XMPie

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.