Количка-повдигач за тежки медии за печат On-A-Roll Media Lifter

1388
Количка-повдигач за тежки медии за печат On-A-Roll Media Lifter

Американската фирма Foster Keencut предлага удобно решение за придвижване и зареждане на тежки ролки за широкоформатни принтери. Количката закрепва сигурно и транспортира безпроблемно ролките за печат до широкоформатния принтер.

Количка-повдигач за тежки медии за печат On-A-Roll Media Lifter

 

On-A-Roll Lifter дава уникална възможност да се сбогувате с болките в гърба и кръста, както и да спрете да използвате палетните колички и крикове. Повдигача е разработен специално за работа с голямо и широкоформатни принтери, и всеки който работи с тежки ролки за печат.

Предимства на количката – повдигач On-A-Roll Lifter™:

  • Опазва гърба на оператора. Без вдигане, повдигане и дърпане. В рамките на минути вдигате тежки и широки роли за днешните по-големи и по-бързи тиражи. Здравата стоманена конструкция на повдигача On-A-Roll Lifters позволява вдигането на медии с тегло до 400кг. и 5 метра ширина.
  • Пести пари. Избегнете допускането на опасни и скъпи грешки, които водят до повредени медии.
  • Пести време. С помощта на повдигача един служител да работи безопасно с извън габаритни тежки ролки
  • Пести пространство. Повдигача On-A-Roll Lifter е проектиран да работи дори и в най-тесните принтшопове – дори тези със силно ограничена свободна подова площ. On-A-Roll Lifter има 4″ просвет от най-ниската позиция на вилиците и това му позволява да работи с повечето марки принтери на пазара.
  • Повдигача с нисък профил On-A-Roll Lifter работи безпроблемно с повечето с Agfa, Durst и други модели нископрофилни принтери с просвета си в долната позиция от 3,5″ (90 мм).

Повече можете да прочетете тук: Адком

Интернет портал за печатни технологии.