Комитекс ще бъде технологичен съпорт на Spirit of Burgas 2015

1677
Комитекс ще бъде технологичен съпорт на Spirit of Burgas 2015

За целта е разработена специалната FESTIVAL CARD, която ще бъде единственото средство за разплащане в рамките на фестивала Spirit of Burgas.

 

Със своите иновативни картови технологии, Комитекс ООД е избран да бъде технологичен съпорт на Spirit of Burgas –  най-мащабното музикално събитие в България, като предостави сигурно решение за разплащане чрез безконтактни смарт карти и платежни iBonus терминали.

 

За целта е разработена специалната FESTIVAL CARD, която ще бъде единственото средство за разплащане в рамките на фестивала Spirit of Burgas. Комитекс ще изгради и поддържа и цялостната система за разплащане чрез карти и терминали.

 

 

 

 

Вижте повече информация как се използва FESTIVAL CARD

 

За музикалните фенове системата за разплащане с безконтактни карти на Комитекс по време на големи музикални събития вече не е новост, но този път всичко ще се случва на плажа и ще има и мобилна версия на терминалите с „подвижни“ барове. Плащанията са мигновенни, сигурни, без чакане и „липса на ресто“. На всички големи фестивали по света разплащанията са с карти, вече и България има своята модерна фестивална картова технология от  Комитекс ООД.

 

Източник: Комитекс ООД

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.