Компанията Mutoh с гордост отбелязва 60 годишния си юбилей

1968
Компанията Mutoh с гордост отбелязва 60 годишния си юбилей

За тези години от скромен офис в Токио, компанията е разширила своята дейност по цялото земно кълбо.

Компанията Mutoh Industries, Ltd. е основана в 1952 г. в Токио и се занимавала в началото с изработване и продажба на механически устройства за чертане..

За първи път плотери Mutoh пуска на пазара в 80-те години на миналия век. Те си спечелват добра репутация в архитектурата и в областа на автоматизираното проектиране, поради високата си скорост, точност и качество. По-късно, завоювайки много награди и предлагайки много технологични новости Mutoh America получава признание за новото си поколение широкоформатни струйни принтери и плотери. Оттогава Mutoh създава производствени и търговски филиали в Япония, Сингапур, Германия, Белгия, Австралия и САЩ.

Компанията Mutoh America Inc. съвсем неотдавна се разшири и освен офиса й в град Финикс Аризона има създадени търговски филиали в Лос Анджелос, Чикаго, Бостън и Атланта.

Източник: news.pechatnick.com
Написа инж. Васил Станев

Вижте повече за Mutoh в каталога www.polygraphy.info 

Васил Станев

Име: инж. Васил Станев

Професионален опит: Инженер- технолог полиграфическо производство, т.е. полиграфист от старата школа, завършил полиграфия в СССР, Украински полиграфически институт 1983 година. Създал е основните учебни програми по полиграфия в средното образование. Съавтор на Държавния образователен стандарт по полиграфия в средното образование. Инж. Васил Станев преподава дълги години в Добрич, където и изучава два випуска по полиграфия

Настоящи занимания: Преподавател в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография в София. Той допринесе най-много за онлайн речника в Printguide.info, който обогати с над 400 думи. Инж. Станев е наш автор и консултант по всички въпроси, свързани с офсетовия печат и довършителната обработка.

В свободното си време: Превежда руска поезия и сърфира в социалните мрежи.