Конкурс на Arjowiggins Creative Papers и Анталис

1151
Конкурс на Arjowiggins Creative Papers и Анталис

За поредна година Arjowiggins Creative Papers и Анталис организират конкурс за ефектна мостра, изработена от ефектните хартии на Arjowiggins Creative Papers

До 18-ти декември очакваме Вашите най-добри мостри, изработени от ефектните хартии на Arjowiggins Creative Papers.

 

Условия за участие:

printes_samples

– Мострите трябва да бъдат изработени на ефектни хартии на Arjowiggins Creative Papers.

– Мострите трябва да бъдат в отлично състояние.
– Няма ограничение за броя мостри, с които даден клиент може да участва.
– Мострите трябва да бъдат изпратени до Анталис България до 18ти декември 2015 г. на адрес:
София 1528, Бул. „Хр. Колумб“ №64, Sofia Airport Center, сграда 3B, вход 1, офис А
Анталис България ЕООД

Награди:

– 3-те най-добри мостри в световен мащаб ще получат награда – Посещение на завода на Arjowiggins Creative Papers в Шотландия през 2016 г.
– Най-добрата мостра от България, според журито на завода Arjowiggins Creative Papers, ще получи награда – уикенд за двама в български курорт.
– Най-добрата мостра от България, според журито на Анталис България ЕООД, ще получи награда – уикенд за двама в български курорт.
– Победителите ще бъдат обявени през февруари 2016 г.

antalis_arjowiggins

Източник: Анталис България

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.