Крайният срок за кандидатстване по европрограми наближава

915
Крайният срок за кандидатстване по европрограми наближава

Процедурата за подаване на проектни предложения по BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия“, приключва в 16:30 часа на 21.05.2019 г. Не чакайте последния момент!

 

Според пазарни данни за Източна Европа (без Русия, Чехия и Полша), търсенето и потреблението на цветни етикети на ролка, отпечатани с инкджет преси, нараства с постоянни темпове от около 28% на година (2009 – 2014).

 

Пазарът на тази продукция все още е в растеж и с постоянното развитие на технологиите започва да навлиза в своята „зряла“ фаза. Данните за Източна Европа сочат над 20% среден годишен ръст за периода 2014 – 2019 и на хоризонта не се очертава забавяне.

 

Пазарът на инкджет отпечатени етикети, касаещи нашата част от света през 2009 г е бил малко над 10 млн. долара, за да достигне над 106 млн. долара през 2019.Пазарът в региона на опаковки отпечатани с инкджет технология също нараства с подобни темпове.

 

Ако мислите, че е време и вие да се включите на този изключително перспективен пазар, не се колебайте, да потърсите Графтек ООД!

Графтек ООД доставя ново оборудване и софтуер за инкджет печат на етикети на ролка в няколко направления, подходящи за малки, средни и големи производства:
Дигитален печат на етикети на ролка
Машини за довършителни операции на дигитално отпечатани етикети на ролка
Машини за облагородяване на печатна продукция на ролка

За консултации можете да се свържете с Графтек ООД на посочените по-долу координати:

гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
office@labelstech.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.