Кратък обзор на важните позиции за работа през месец март в Дотбрейн

1134
Кратък обзор на важните позиции за работа през месец март в Дотбрейн

Сред най-търсените позиции през месец март 2018 в Dotbrain.eu са предпечатари, акаунти и търговци. Продължават да се търсят и квалифицирани книговезци.

През изминаващия месец за съжаление активностите от страна на работодателите в Dotbrain не са много големи в сравнение с тази от миналата година. Впечатление прави , че интересът е насочен основно към акаунти и активни търговци. Изискванията за длъжностите обаче са сериозни. Необходимо е кандидатите да имат опит, при някои от позициите се изисква и да имат собствена клиентела. Заплащането за тези позиции е от 1600 лв до без горна граница.

Сред другите най-търсени позиции са тези за специалисти предпечатна подготовка. В момента се търсят шест специалиста, като задълженията им са основно проверка на клиентски файлове, корекция и електронен монтаж. Тук стартовото заплащане варира от 1200 до 1900 нетна заплата. За тази позиция се търсят само хора с опит.

Продължава да се търсят кандидати за работа на различни книговезки машини, рутери, лазери. Прави впечатление липсата на търсене на оператори на тясноформатни и широкоформатни цифрови печатни машини. Няма голямо търсене и на офсетови печатари, само две активни обяви, на двуцветна машина и на четирицветен manroland 700. 

Разбира се ситуацията е моментна и се отнася само до активностите на кандидатите и работодателите в www.dotbrain.eu .

Пълният списък със свободните позиции вижте тук. Dotbrain предоставя допълнителна информация за тях на регистрирани и преминали тестовете кандидати.

Свободни позиции за работа.

За работодателите
Напомняме, че списъкът с кандидати търсещи работа в момента се актуализира непрекъснато. Вижте актуалното състояние тук. Информация за кандидатите могат да получат клиентите на Dotbrain.eu:

Списък на кандидати търсещи рабoта.

 

списък с кандидати за работа

Повече информация:
Дотбрейн
0878 100 148
office@dotbrain.eu
dotbrain.eu

Профил на Дотбрейн в каталога Полиграфия Инфо

 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.