Кръгла маса за следпечатни решения

1693

Лангри ЕООД и Риго Машини проведоха кръгла маса спонсорирана по проект „Безгранични следпечатни решения чрез обмен на успешни кадри“.

 

Събитието се проведе на 21 септември 2013г., близо до София с представители на организации в сферата на следпечатния бранш в България и Унгария.

 

Бяха дискутирани основните предизвикателства в сектора и беше определен обхвата на проучването на формите и моделите за развитие на бранша в двете държави.

 

Програмата премина като свободна дискусия и обмяна на опит, съчетана с видео презентация на унгарските колеги. 

 

 

 

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.