Купете календари с благотворителна цел

1175
Купете календари с благотворителна цел

Парите са за лечението на две тежко болни деца.

Две каузи за живота на две деца, към които можете сте съпричастни.

 

Тарик е момче на 10г. от село Куклен. обл. Пловдив. Страда от увреждания от кома, в която изпада, лекувайки се от левкемия. Сумата, която е необходима за лечението му е 30 000 щатски долара.

 

Илиян е момче на 16 годиниот село Малко Конаре, обл. Пловдив. Има нужда от операция на пикочния мехур и трансплантация на бъбрек. Сумата за операциите е 70 000 щатски долара.

 

 

Можете да помогнете като купите календари с благотворителна цел и да ги подарите на приятели и познати. Цената на всеки календар е 5лв. без ДДС. Доставката до София и Пловдив е безплатна.

 

Всички материали и трудът за изработката на календарите са предоставени безвъзмездно и всички събрани средства от продажбата на отпечатания тираж ще бъдат преведени директно на родителите на Тарик и Илиян.

 

Кампанията за календарите е на пловдивския рекламен производител Импрес. Можете да се свържете с тях за покупка на календара тук.

 

Вижте как можете да дарите парични средства за Тарик тук.

Вижте как можете да дарите парични средства Илиян тук.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.