Курс по предпечатна подготовка

4232
Курс по предпечатна подготовка

Курсът е от серията обучения за допълнителна квалификация на Dotbrain.eu.

Курс по предпечатна подготовка

 

Курсът по предпечатна подготовка ще е с продължителност 48 учебни часа и ще стартира на 21.02.2017 година. За да се включат в обучението курсистите е необходимо да имат базови познания в Adobe Photoshop, Adobe Illustrator и Adobe Indesign.

Курсът е предназначен за графични дизайнери, които искат да разширят техническите си познания при подготовката на проекти за печатна реклама, за допълнителна квалификация на оператори на цифрови печатни машини и др.

курс по предпечатна подготовкаПо време на обучението са предвидени теоретична, практическа част и изпит.

Повече за местоположение, цена, програмата и нивото на курса можете да видите тук: dotbrain.eu/bg/training

Очаквайте скоро информация от Dotbrain.eu за други квалификационни курсове за акаунти, търговци, за кооординатори на производство за печатна реклама и др. 

За контакти: Пламен Давидов, тел.: 0878 100 148; e-mail: office@dotbrain.eu

За Dotbrain.eu
Платформа за подбор на персонал и обучение на специалисти в областта на печатната реклама. Dotbrain.eu е собственост на Полиграфия Инфо ООД

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.