Логото на Европапир е с великолепен нов дизайн

1356
Логото на Европапир е с великолепен нов дизайн

Доставчикът на хартии се ребрандира.

Занапред Европапир ще има по-ярко лого, с повече свежест, които ще допринасят за по-колоритен имидж на фирмата.  Новият жизнeрадостен шестоъгълник и мотото „ПРЕДИ ВСИЧКО ЕВРОПАПИР“ изразяват многообразието на нашето продуктово портфолио, избора на специализирани услуги, достъпни за всеки индивидуален клиент и заявката ни да бъдем компанията в нашата бизнес сфера, ориентирана в най-висока степен към клиента. Защото, както казва Хелмут Лимбек, изпълнителен директор на Европапир: “Много неща се промениха от основаването на Европапир и е време за осъвременяване. С този нов пазарен имидж ние възнамеряваме гордо да продължим да съдействаме за по-нататъшното развитие и успеха на нашите клиенти като партньори.”  
 
Постоянен напредък
Основаването на Европапир в Австрия през 1971 г. бележи отварянето на нова страница в търговията на едро с хартия. През следващите 45 забележителни години Групата се превърна в най-големия търговец на едро с хартия и опаковки в ЦИЕ и ОНД с 16 оперативни компании в 13 страни. Освен това, със своите повече от 25,000 клиенти Европапир се превърна в синоним на качество, надеждност и, не на последно място, отлично консултиране и обслужване на клиенти. Хелмут Лимбек: “През последните години настъпиха големи промени както в пазарната среда, така и в нуждите и изискванията на клиентите ни.” Съобразно това диапазонът на продуктите и услугите на Европапир беше обект на редовни преразглеждания и корекции в съответствие с потребителските желания.

 

През 1971 г. и в продължение на значителен период от време след това, основният фокус беше върху копирната хартия. В последствие Европапир се разви като доставчик на пълната гама от хартии за печат, включително висококачествена хартия за чертежи, както и като предпочитан партньор за печатниците и конвертиращи фирми.. Освен това, през последните няколко години ясната ориентация към нуждите на клиента даде възможност на групата да стане лидер на пазари на хартия и опаковки в много държави. В резултат на това, дори по време на общата икономическа несигурност, Европапир се утвърди като стабилен и компетентен партньор за своите клиенти.  

Многообразна гама
Както и преди, основният акцент на групата остава върху хартията и опаковките. Въпреки това, на тази база през последните години Европапир се разви от търговец на едро с хартия и опаковки до компания за търговия на едро с многостранна гама от продукти. В зависимост от местните условия, този процес на диверсификация се фокусира върху хигиенните и рекламни технологични сегменти. В резултат на това материалите за режещи плотери и дигитален широкоформатен печат сега са част от разширеното портфолио на Европапир.     

ЗА „ЕВРОПАПИР ГРУП“
Европапир е международна група от дружества. Стратегически тя цели да работи над индустриалните стандарти и по този начин да постига дългосрочни, устойчиви печалби. По отношение на обема на продажбите тя е най-значимата търговска фирма за хартия в ЦИЕ и пионер на пазарите в региона. В Групата Европапир работят около 870 души и има годишен обем на продажбите от около 570 000 тона.

ЗА „ХАЙНЦЕЛ ГРУП“
„Хайнцел Груп“, която е обединена под шапката на „Хайнцел Холдинг“, със своите индустриални локации Zellstoff Pöls AG, Laakirchen Papier AG (и двете в Австрия) и AS Estonian Cell (Естония), се нарежда сред най-големите производители на целулоза и хартия за списания на пазара в Централна и Източна Европа. Зоната за търговия на Групата включва Wilfried Heinzel AG, компания за търговия с целулоза, хартия и картон, действаща в световен мащаб и Europapier International AG – водеща търговска компания за хартия в Централна и Източна Европа. Освен това Bunzl & Biach GmbH е най-голямата и най-значима компания за изкупуване на отпадъчна хартия в Австрия и основен търговец на едро в Централна и Източна Европа. Успешното развитие на „Хайнцел Груп“ се основава на изпълнението на най-високите изисквания на клиентите по отношение на качеството и ефективността.

За въпроси моля свържете се с:

Eвропапир България ЕООД
1756 София
Бул. Климент Охридски 148
Tel. + 359 2 961 98 98
       0700 19 399
Fax + 359 2 962 23 14
office@europapier.bg
www.europapier.bg

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър