Мастиленоструйни машини за печат на етикети от Screen и INX International

1648

На изложението Labelexpo Europe 2013, което ще се проведе в Брюксел от 24 до 27 септември, ще се състои европейският дебют на мастиленоструйната UV-машина Truepress Jet L350UV, предназначена за печат на етикети.

screen

Ще можете да видите машината Jet L350UV на щанда на компанията Screen, както и на щанда на нейният европейски представител – Dantex.

Truepress Jet L350UV е създадена за печат върху ролни медии с широчина до 322 мм. Печатът се извършва със скорост до 50м/мин. Резолюцията на машината е 600х600 dpi. Минималният обем на капката е 3 pl. Едно от предимствата на машината, е че към стандартната четирицветна конфигурация може да се добави и бял цвят.

В линията с Truepress Jet L350UV може да бъде добавен модул за ламиниране, изрязване, лакиране и други довършителни операции.
Производителите гарантират стабилно и високо качество, бързо и лесно преминаване от една поръчка на друга и минимална нужда от обслужване на машината.

Прототипът Truepress Jet L350UV за първи път бил представен на изложението drupa 2012. Днес машината вече е в продажба.

Компанията INX International също ще представи на гостите на LabelExpo Europe 2013 ролна мастиленоструйна UV-машина за печат на етикети под името NW140.

NW_140

Моделът работи с роли с максимална широчина 140мм. Максималната и скорост на печат е 24,4 м/мин. Фиксирането на мастилото се осъществява с помощта на диодната UV-система Phoseon Fireline 225 с водно охлаждане. По думите на производителя, машината може да печата практически върху всички материали използвани за изработването на етикети.
В линията NW140 може да се добави и модул за лазерно изрязване Spartanics X140.

Източник: printdaily.ru
Преведе: Радина Дойнова

Интернет портал за печатни технологии.