Международна специализирана изложба ЕКСПОПРИНТ & ПАК

1368
Международна специализирана изложба  ЕКСПОПРИНТ & ПАК

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в 7-ото издание на международна специализирана изложба ЕКСПОПРИНТ& ПАК, която ще се проведе от 31 октомври до 03 ноември 2007г. в ИНТЕР ЕКСПО и КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР – София.

За седми пореден път от 31 октомври до 3 ноември 2007 г. в Интер Експо и Конгресен Център – София. ще се проведе международната специализирана изложба ЕКСПОПРИНТ & ПАК паралелно с изложба БАИТ Експо.

Изложбата е един утвърден в бранша бизнес форум, на който се акцентира върху продукти, позволяващи на потребителите им да печелят от комбинирането на качество и цена. Водещи чуждестранни и български фирми ще представят новостите в областта на печатната комуникация. Отново ще бъдат организирани дискусии с участието на специалисти от бранша и представители на академичните среди.

Изложители

Повече от 120 български и чуждестранни компании на площ от 2000 кв.м демонстрираха свои продукти и услуги на шестото издание през 2006г. Взеха участие водещи компании от Германия, Италия, Австрия, Гърция, Турция, Франция, Словения и др.

Посетители

През 2006г. изложбата бе посетена от 4 000 специалисти от страната и чужбина.

Защо България?

Позитивната тенденция в развитието на полиграфическата индустрия продължава както в световен мащаб, така и в България. Според председателя на Съюза на печатарската индустрия у нас в този динамично развиващ се отрасъл през последните 5 години се наблюдава ръст с 8 до 15 %.

Източник: www.bulgarreklama.com

Интернет портал за печатни технологии.