Месечен обзор на предлагани позиции за работа

1238
Месечен обзор на предлагани позиции за работа

В Dotbrain.eu можете да намерите актуални свободни позиции за работа в печатници, рекламни агенции и др.

За Вас кандидати за работа:
Над 400 човека вече преминаха „страшните“ тестове на Dotbrain.eu. Платформата използва специализирани тестове за да профилира предлаганите от нас кандидати на работодателите, които са ни клиенти. Някои компании вече ни се довериха и се възползваха от специално създадени за тях тестове, за да проверяват познанията на настоящите си служители. Платформата позволява персонализиране на тестовете според дейността на фирмата, позицията на служителя и целта на теста.

Услугите, които предлага Dotbrain.eu за кандидатите за работа са напълно безплатни. За кандидатите има много ползи, ако използват нас като посредник за намиране на работа. На първо място: КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ. Няма опасност бъдещият ви работодател да се свърже с настоящия, за да си поговорят за професионалната ви подготовка и това как се справяте като служител на фирмата и по този начин да ви изложат на риск. Второ, ще имате ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ за позиции, които вероятно никога няма да видите в традиционните общи сайтове или борси за намиране на работа. Трето, ще получите ПРЕДЛОЖЕНИЯ, които са съобразени точно за вас, с цялата предварителна информация за позицията. От вас се иска да заделите малко време и усилия за попълване на CV, интервю в офиса ни или по телефон, тест за някои от позициите, и всичко това е напълно безплатно за вас. За разлика от други рекрутмънт компании, ние разбираме естеството на вашата професия, тъй като сме запознати в дълбочина с процесите в печата и рекламата и можем да уважим и да вземем предвид вашите изисквания за работно място.

За повече информация оставаме на разположение. Тел.: 0878 100 148

Ето част от предлаганите позиции в сайта и допълнителна информация по позиции:

Акаунт в рекламно производство
Изисква се задължителен опит 2-5г. на подобна позиция в печатница(за предпочитане в широкоформатния печат) , много добро заплащане + процент от печалбата. 

Сервизен техник
Необходимо е кандидатът да е с техническо образование, средно или висше. Опит като сервизиен техник поне една година. Работата е много разнообразна и динамична. Свързана е с командировки и обучения.

Оператор на дигитална печатна машина
Операторска работа на мастиленоструйна цифрова машина за нанасяне на частичен лак. Задължително е оператора да има добри познания в областта на предпечатната подготовка. Добра стартова заплата, изисква се добро ниво на английски език.

Печатар на офсетова машина
Изисква се кандидатът да е работил на машини manroland 700. Редовна смяна.

Оператор на режещ плотер
Работата се състои основно в работата на два режещи ролни плотера с ширина 120 см. Необходими са базови познания в CorelDRAW. Работата е на редовна смяна. Обявата се предлага само на сайта на Dotbrain.

Печатар на офсетова машина
Работата е на двуцветна машина 50х70, Хайделберг, с обръщач. Стартовата заплата е 1000 лв с последваща актуализация. Работата е на редовна смяна или при желание на смени.

Технолог офсетов печат
Стартова заплата 1300лв. Работата е в цех за офсетов печат. Фирмата се разширява и имат нужда от човек с опит.

Печатар на ролна печатна машина
Търси се печатар на летърпрес машина. Стартова заплата 1200лв при пробния период от 6 месеца, след това актуализация. Осигурен транспорт. Редовна смяна. Изисква се кандидатът да има опит и да познава технологията.

Всички актуални 33 обяви вижте тук.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели:

Напомням, че публикуването на обяви за работа от страна на фирмите е напълно безплатно.

Ако желаете да се възползвате обаче от платените услуги, които предлагаме, можем да Ви препоръчаме следните подходящи специалисти, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Графичен дизайнер
Графичен дизайнер с опит във всякакъв тип печатни материали, включително етикети и картонени опаковки. Освен добро портфолио, кандидатът познава и изискванията за подготовка на файлове за печат.

Графичен дизайнер
Кандидатът е без стаж. Образованието му е свързано с графичния дизайн. Владее добре Adobe CC пакета. Очаква работа 3 дни в седмицата.

Предпечатар на половин работен ден
Кандидатът има възможност за работа на половин работен ден. Преминал е тестовете на Дотбрейн. Основно опитът му е в оформлението и подготовката за печат на периодични издания.

Офсетов печатар
Офсетов печатар с голям опит на четири и петцветни машини. Показа отличен резултат на тестовете на Дотбрейн. Много мотивиран и с желание за постоянна работа.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има опит в подготовката за печат на периодични печатни издания. Няколко годишен опит в дизайна и подготовката на файлове за офсетов печат, ситопечат и широкоформатен дигитален печат. Подготвял е файлове за щанци, клишета за сухо преге и топъл печат. В задълженията му е влизала поддръжката на фирмени уеб сайтове и др.

 

Месечен обзор на предлагани позиции за работа

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail: office@dotbrain.eu 
Харесайте и фейсбук групата на Dotbrain тук: www.facebook.com/Dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.