Микро АСУ открива нов склад в гр. Варна

5320
Микро АСУ открива нов склад в гр. Варна

Микро АСУ ООД е дистрибутор на материали и машини за комерсиална графика с над 20 годишна пазарна история и изградена търговска инфраструктура в шестте най-големи града на страната.

Инвестиционната и маркетингова политика на фирмата са ориентирани към нуждите на клиента и се диктуват от постоянно растящите пазарни стандарти в бранша. В продължение на инвестициите си в търговската инфраструктура през месец Декември 2014г. Микро АСУ отваря нов обект в гр. Варна.

 

Поредната сграда на компанията включва:

– складова площ от 1500м²

– офиси на площ 400м², в това число шоу-рум и сервизен център

 

 склад на микро асу варна

 

С новата база Микро АСУ цели да предложи на своите клиенти както по-добри търговски условия, така и локален сервиз за машини и оборудване в морската ни столица и региона. Допълнителният складов капацитет ще доведе до оптимизация в логистиката на фирмата и ще гарантира постоянна наличност на основни консумативи.

В новооткрития шоурум ще намерите материали и оборудване за рекламната индустрия от над 35 световни производители.

 

За контакти:

гр. Варна, ЗПЗ, бул. Владислав Варненчик № 339, п.к. 9009

tel: 052/500 031, 052/953 023

 

e-mail: varna@microasu.com
web: www.microasu.com

www.microasu.net

 

Профил на Микро АСУ в Полиграфия Инфо.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.