Мираж Груп Ви кани на Aurich Open Days

1160
Мираж Груп Ви кани на Aurich Open Days

Мираж Груп представя текстилните производители AURICH, които са в съвместен проект с НР.

В динамично разрастващия се текстилен бизнес, в сферата на дигиталния печат, все повече се търси такова сътрудничество – още едно решение, което Мираж груп може да осигури.

В съвместния опит за постигане на по-добра адхезия на латексови мастила върху 100% текстилни тъкани от PES, Aurich и HP обединиха усилията на своите R&D отдели. С финалния вариант FRL, Aurich даде възможност на всеки собственик на латексова HP технология от последно поколение да отпечата върху гъвкав субстрат с текстилни характеристики и следните приложения:

-DigiPanorama 3172FRL, 250 гр плат за дисплеи и други приложения с предно осветяване;
-DigiCompetition 2264FRL, 170g плат за алуминиеви рамки и keder системи;
-Supernova 3179FRL, 260g плат за предно осветяване  за рекламен банер;
-DigiFacination 6178FRL, 60г флаг;

Всички те са сертифицирани и тествани от НР в центъра им в Барселона и представени по време на ISA Las Vegas и FESPA Hamburg тази година.

 

Продуктите на Мираж груп откривате в зала 2, щанд D5.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.